Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az hogy megismerek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy megismerek egy fiut es tenyleg max 1honap utan raunok vagy ugy erzem hogy eleg volt, nekem nem megy egy fiu mellett elkotelezodni? 17L

Figyelt kérdés
Mellesleg eddig eletem soran 1 fiuval fekudtem le, mielott jonnenek a negativ kommentek

2016. nov. 9. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

ugyanez vagyok fiúban 21/f.

Szerintem az érettség az oka, vagy még nem találtál olyat akinek hasonló a gondolkozása, hobbija, stb stb. Másrészről azért kompromisszumokkal jár egy kapcsolat, szóval ott kell lenni akkor is amikor szarban van a másik:) Sőt akkor kell igazán ott lenni.

2016. nov. 9. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a megfelelőkkel voltál együtt, vagy csak szimplán jobb szeretsz szingli lenni.Ez így kevés infó. :)
2016. nov. 9. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam szerelmes azt hiszem kimondhatom hogy szerelmes mert nagyon sok minden tortent eletem legmeghatarozobb idoszaka volt es legrosszabb is, csak 15 eves voltam ekkor meg es nem voltam felnove egy szerelemhez/kapcsolathoz de en voltam a fiu egyetlen tamaszpontja es igy atalakult az egesz kozottunk (na de ez egy nsgyon hosszu sztori) a lenyeg hogy azert a fiuert tuzbe menten volna de meg ugyis mas fiukkal "kacsintgattam"
2016. nov. 9. 21:20
 4/4 October15 ***** válasza:

A keresett szó a "támasza". :D A támaszpont az egy picit más műfaj. :D

Miért ne lehetne ráunni valakire ennyi idő után? Jó mondjuk én alapból nem foglalkozok olyan emberekkel akik csak felületesen tudják lekötni a figyelmem úgyhogy általában nem futok bele ilyesmibe. Másrészről meg 17 vagy még bele fér, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mégis ki kellene neked hosszabb távra. Egyéb iránt: pls "az egész életemben" szöveget 17 évesen azért még ne... XD

2016. nov. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!