Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha töketlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha töketlen vagyok?

Figyelt kérdés

Eléggé 'töketlen' vagyok,és félek a lányoktól olyan értelemben,hogy félek,nem tudok felük elbeszélgetni,leégetem magam,hasonlók.

Ennek ellenére hogy fokozzam mennyire gyáva vagyok,nem egyszer fordult elő hogy lányok kezdeményeztek nálam,mikor rámír egy csaj,már elkezdek izgulni,volt hogy rám írt még tavaly egy lány aki eléggé tetszett,és zavaromban azt mondtam neki hogy van barátnőm :d

Ezt hogyan tudnám lekűzdeni?

2016. nov. 9. 15:53
 1/3 Lordhell válasza:
Álj a sarkadra. Bátorságot nem tudsz így szerezni.
2016. nov. 9. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ezt leküzdeni. Csinálj olyan dolgokat ami kizökkenti a komfortérzeted. Pl kérdezd meg az utcán valakitől (próbáld meg lánytól, és lehetőleg veled egy koruktól), hogy merre van ez vagy az. Célszerű olyat választani aki nem siet, hanem áll vagy ül.

Sok sikert gyarkorold ezt sokat:)

2016. nov. 9. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet,köszönöm :)

Egyébként szerintem az a fő probléma,hogy egyetlen lány barátom van,és a baráti társaságomban a csajokkal bulikon kívül nem is beszélek.

Talán ezen is változtatnom kéne.Köszönöm a váélaszokat.

2016. nov. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!