Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendőm, ha töketlen?
Figyelt kérdés
Lány létemre, ugy látszik nekem kell udvarolni, vagy nem tudom. Van egy ismeretlen fiú akivel régebben néztük egymást, de ma már alig látjuk egymást. Facen bejelöltem, ő visszajelölt és lájkolgatott. Látszik rajta, hogy tetszem neki, de ha lát elnéz vagy lefelé néz, egyszerűen nem tud csajozni. Mit tegyek hogy ez megváltozzon?2015. jún. 10. 17:24
1/3 anonim válasza:
Mond/írd meg neki,hogy nem harapsz :D
2/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne :D Én is töketlen vagyok.. Soha nem szólítottam meg senkit bármennyire is tetszik...
Egyébként ha lefelé néz mikor meglátod az jó jel mert tetszel neki nagyon.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy szülinapomon üzenetben köszöntött fel, de kb 2 hete írtam neki, hogy szia..de nem is látta..szoval nem tudom. Segítseteek :D
2015. jún. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!