Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a sráccal, ha ilyen töketlen?
Tetszik egy srác, és én is neki. Célozgat is sokszor, meg mondta is, csak egyszerűen annyira félénk, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Alapvetően nem az, de velem igen, és nem mer randira sem hívni, nemhogy csók meg ilyenek...
A nyáron elhívott 2x, meg én is őt, de nem akarom megint elhívni, mert nekem nem tetszik ez a helyzet, hogy arra vár, hogy majd én felszedem őt...
Van egy közös óránk a suliban, és nem voltam bent a héten, aztán mondja, hogy kár, de mindegy, majd akkor jövő héten talizunk...
És most megismertem egy srácot, egy hete beszélünk, nagyon kedves, és szombatra el is hívott randizni. És úgy döntöttem, elmegyek vele, mert a másik sráccal semerre nem haladnak a dolgok. Viszont nem akarom őt megbántani meg hülyíteni sem.
Mit mondjak neki?
21L
talán a célozgatás helyett beszélj vele nyíltan.
Ha meg nem akarsz vele nyíltan beszélni, akkor hagyd békén.
Semmit ne csinálj a sráccal,azzal legyél együtt meg találkozz akihez vonzódsz,nem volt köztetek semmi.
Viszont ne játszmázz,ezzel azt akarom mondani,hogy ne azért menj el az egy hete megismert sráccal,hogy a másikat cselekvésre késztesd.
Döntened kell.Én voltam ebben a helyzetben(én voltam a félénk).Azért arra készülj fel,hogy lehet minden megszakad köztetek a régebbről ismert sráccal.Ez az ő személyiségétől függ.Lehet soha többé nem fogtok beszélni,nem lesztek barátok,megsértődik,illetve lehet drámázni fog,keresni hogy miért,de akkor ne add be neki a derekad.
Nekem ugyanilyen helyzet volt a tanulópénz,a lány nem engem választott,de óriásit tanultam belőle,hogy lépni kell.
21/F
#2: +1.
Miért fájna végre nyitott lapokkal játszani? Ha mondjuk nem célozgatnál, meg "jeleket adnál", hanem elmondanád, hogy mi van.
És mi van akkor, ha te lépsz? El tudnád őt fogadni olyannak, amilyen? Ha igen, akkor nincs gáz. Ha nem, akkor meg minek hülyíted?
Az a gond, hogy gyorsasági versenyt csinálsz a pasikkal.
Lányként mondom, hogy ne csinálj ilyet!
Tetszik neked az a félénk fiú? Kedveled?
Akkor ne dobd sutba, csak mert a másik pasi előbb fog belemászni a bugyidba!
Esélyt sem adsz annak a fiúnak, pedig lehet megveszik érted, csak nem tudja hogyan fogjon hozzá, mert fél, hogy elbacca...
Lehet, hogy ő töketlen, de te meg álnok.
Tudja, hogy bejön nekem, mondtam már neki sok mindent a nyáron, hogy pl. hiányzik nekem, ha nem beszélünk, meg hogy amikor mással beszélek, nem érzem ugyanezt, mint vele, hogy szép a szeme, stb... Ennél egyértelműbb már nem lehet egy nő, én úgy gondolom.
Másrészt már egy éve ismerem, bár csak a nyáron randiztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!