Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem hagy nyugodni a tudat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hagy nyugodni a tudat hogy 13 évesen berugott?!

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem rég ismertem meg és meselte nekem hogy pár éve kb 13 évesen lenyomott egy egesz uveg vodkát,és aztan detoxon volt és bevolt rugva, akkor cigizett is, mostanaban csak néha álitása szerint, o most 15. De engem annyira bánt a dolog hogy o ilyen "tokos" csaj aki már rugott be, cigizett én meg egy "kocka" vagyok és ilyenben nem volt részem, persze ez most nagyon furán hangzik.. Amikor erre gondolok csak szétb/sz az ideg..

2016. nov. 6. 23:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nos ez hűen tükrözi a szellemi képességeit...
2016. nov. 6. 23:16
 2/21 A kérdező kommentje:
Mármint?
2016. nov. 6. 23:17
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
először is, detoxba nem kerülhet 13 évesen mert oda 18 év felettieket visznek, szóval ez hazugság. Egyébként nem attol tökös valaki hogy lehúz egy üveg piát aztán azt se tudja hol van, hanem amikor meg áll a lábán.
2016. nov. 6. 23:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele.Egyébként az ital élvezeti cikk.Élvezni nem lehet, ha mocsár részegre iszod magad és széthánysz mindent.Csak sajnos ez sok embert nem köt le.Mivel lenne jobb, ha matt részeg lennél és az árokban fetrengenél?És, ha bajod esik?Stb.Nem szeretném itt koptatni a sorokat.

Egyébként hány éves vagy? (Ezt csak kérdezem)

2016. nov. 6. 23:20
 5/21 A kérdező kommentje:
ilyen téren ahogy látjátok nem vagyok tájékozott, azt mondta kikellet mosni a gyomrát? (állitása szerint nem evett aznap szinte semmi?!) és a mento vitte be
2016. nov. 6. 23:20
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mármint egy 13 éves aki így viselkedik, ráadásul erre büszke is és ezzel menőzik az nagyon nem normális. De ez a szalonképes verzió, sokkal cifrábban is elmondanám ha lehetne, de jobb ha nem...

#1-es voltam.

2016. nov. 6. 23:24
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
És miért olyan rohadt menő ha valaki 13 évesen elrontja az életé? Amúgy szerintem kamuzott.
 8/21 A kérdező kommentje:
nem az hogy menozik vele, bánja is, de nekem akkor is bassa ez a csorom..
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne irigykedj rá én azt mondom és borzasztó nagy szerencséje van szerintem hogy nem halt bele 1 üveg vodkába
2016. nov. 6. 23:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozol vele?Hagyd rá!
2016. nov. 6. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!