Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyfolytában egy csaj osztálytársamról álmodok tudat alatt! Ezt miért?
Amúgy tetszik a csaj meg minden de nem igazán jönnék vele össze mert olyan jellem hogy nem magát adja,egyik barátnőjét próbálja utánozni ami hozzá nem illik és nagyon erőltetetten csinálja
+osztálytárs
Sokat szemezunk meg ha beszélek vele akkor halkan szól vissza,de messziről vagy ha barátnője vele van akkor nagy a szája velem szemben,alig mer a szemembe nézni ha négyszemközt beszélünk...kétséges hogy ezek jelek lennének e de most a kérdésre a válasz érdekel.
Én is így kezdtem.
Belépett egy srác az életembe, első látásra tetszett, aztán elkezdtem vele álmodni, de heteken keresztül, közben hajtogattam, h nem lehetek szerelmes bele, mert van 100 ok amiért nem es kész.
Aztán 2 hónapja nevallottam magamnak, hogy totálisan beleszerettem, egész nap a fejembe jár, ha a közelembe van megbolondulok, stb.
Tudat alatt tetszik, tudat felett (mikor gondolkodsz. :D) meg nem. Vagy elmúlik, vagy nem.
Szerintem próbáld meg ŐT megismerni, és ne azt, amit adni próbál. Ha sikerül, boldogan élhettek, amíg meg nem haltok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!