Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy tényleg szerelmesek-e egymásba?
Néha nagyon olyan érzésem van, hogy két évfolyamtársam szerelmesek egymásba és szerintem össze is illenek. (és sok a titokzatos égi jel, de ebben nem mindenki hisz) de ahhoz hogy össze lehessen őket hozni, először ki kell deríteni, hogy tényleg szerelmesek-e... Valakinek ötlet? (És nem megkérdezni) Kellene valami furfangos terv... és higgyétek el nekem, hogy maguktól nem fognak összejönni. (nem árulhatom el, hogy miért)
És utána hogyan lehetne őket összehozni? ahhoz is jöhetnének a ravasz dolgok!
Szerintem nem a te dolgod !
Ha tenyleg ennyire szeretik egymast,ugyis osszejonnek :)
Szerintem egy pár osztálytársam azt hiszi, hogy szerelmes vagyok egy osztálytársamba, de ez nem igaz még akkor sem ha úgy tűnik hogy bejövünk egymásnak és elég rosszul szokott esni amikor megjegyzéseket tesznek még ha nem is bántóan és szándékosan, mert nemhogy nem jön be az illető, de barátkent sem érdekel. Legszívesebben ilyenkor jól beszólnék nekik, de nem akarok bunkó lenni. Úgyse fogunk összejönni, mert semmit nem érzek iránta.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem azért vigyázz ezzel. Nem ismerem őket, de szoktak beszélgetni, szünetekben is? Iskolán kívül szoktak találkozni? Együtt mennek haza vagy valami hasonló?
Szerintem nem kell őket összehozni, de nem szólok bele.
ha jót akarsz, akkor nem avatkozol bele ebbe az egészbe és hagyod hogy azt csináljanak és úgy ahogy ők akarják.
ne legyetek kerítőnők és azért lássuk be van egy olyan mondás, hogy házinyúlra nem lövünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!