Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak jól esik vagy elvárják, hogy a lány is irjon nekik akibe szerelmesek?
Tehát van egy srác , akit nagyon nagyon régóta ismerek, most komolyra fordult a kapcsolatunk, ő szerelmes belém, nekem is tetszik.
Általában ő szokott nekem irni. Az a fő kérdésem, hogy örülni fog neki, ha én is ráírok? Mert lehet kezd bele unni, hogy mindig ő kezd el irni én meg sose. Én ráírnék meg minden, de félek hogy nem fog nem úgymond örülni...
Múltkor is az volt h ő irt utoljára, beszélgettünk meg minden, es másnap nem is irt én se neki, és kb. 2 hétig nem beszéltünk :(
Szerintetek? Ha ráírok érzi h nekem is jelent vmit?
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Egyszerűen NEM értem :'( mieeeeeert csinalja ezt velem?
Azt válaszolta , hogy : Nem.
Azt nem ertem, hogy a mult heten 3x is taliztunk , azt mondta szeret meg minden és akarja hogy folytassuk , de minden rajtam mulik. Most meg visszautasítja ....de mieeeeert? Mindig ezt csinalja, es utána az a vége hogy ő könyörgi vissza magát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!