Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj, kérlek írjatok?
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Egyetemre más városba jár, s ha haza is jön, akkor is 8-9 km-re van tőlem. Már három és fél hete nem találkoztunk, pár napja észre vettem, hogy valami furább lett. Tegnap nem írt egésznap, pedig vasárnap megígérte, hogy majd este ír. Hétfő este mikor írtam neki, azt mondta reggeltől talpon volt, dolga volt, elnézést kért. Szűkszavú volt, el sem köszönt elalvás előtt. Ma reggel kérdeztem mi a baj, pár óra múlva írt, hogy semmi, rokonok voltak náluk, temetőben voltak stb. De aztán újból szűkszavú lett, sokszor egyszavas válaszokat kaptam tőle. Fáradt is volt, gondoltam hát ez is lehet a nagy ok. Nem igazán érződött, hogy különósképpen érdeklődött volna a beszélgetésünk iránt. Végül ismét rákérdeztem, hogy ha valami baja van velem mondja meg. Velem nincs baja, csak már rég látott és unja már a messengerezést. Erre írtam, hogy nyugodtan lehet telefonálni is. Szerinte messengeren a semmit osszuk és monotonná vált(nem a semmit osszuk, a napjainkat osszuk el egymásnak, hogyan telt, mit csináltunk/csinálunk meg egyéb dolgok). Azt is megkérdeztem, hogy véget akar vetni ennek az egésznek? Azt írta nem, csak van, amikor nincs kedve beszélni senkivel(én is vagyok így, de vele mindig van kedvem beszélni). Írtam, hogy nem találhatom ki, hogy mikor van ilyen kedvében, mert eddig nem volt ilyen. Válaszul azt kaptam, hogy hát most nincs kedve beszélni és azzal ennyi volt mára. A hétvégén azt mondta, hogy hétfőn találkozunk, nem jött össze, most a hétvégén jön haza, remélem találkozunk és megtudjuk beszélni, mert én teljesen kész vagyok.
19/L
Ennek nagyon szakítás szaga van... :-(
Tapasztalatból írom...
Volt régebben ugyanilyenem, csak én voltam a fiú.
Azért lettem szűkszavú, mert meguntam. Meguntam azt, hogy nem találkozunk, mégis folyamatosan beszélgettünk, ami egy idő után már zavaró volt. Nekem elég volt annyit tudnom, hogy ő jól van, nem feltétlen akartam minden nap fogalmazásokat irogatni, vagy órákat telefonálni. És ezen ő is pont így ki volt akadva, ahogyan most te. Sajnos ez még jobban elrontotta a dolgot, úgy éreztem nincs szabad terem, és már a kapcsolatom is elvárásokról szól. Szakítottam, bár valahol nagyon nem akartam, ezt nem bírtam tovább.
Kicsit lazulj el. Kicsit legyél te is flegma. Talán az helyrehozta volna nálam a dolgot... lehet hogy itt is ez a baj.
19/F
Az a lényeg, hogy mikor talalkoztok jól beszeljetek meg! :).
Kitartást, puszi :*
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!