Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejovok neki? Kerlek Normalis valaszokat
Figyelt kérdés
Az volt,hogy kareneken hatrafordult,eselkezdte tologatni a mappamat.. A legjobb bnom raszolt,h nem igy kell udvarolni. Erre o hevesen bologatott. Aztan kesobbelkezdett enekelni,es meg raszoltam,h legalabb ne hamisan szerenadozzon :D erre o megint csak bologatott. Es azutan egesz oran bemult.. Este rajottem,h nkem is bejon.Egy evvel fiatalabb,igy a nevet nem tudom. En csak ugy hivom,hogy Gerzson. Pápusztai Gerzson.#szerelem #pápusztai
2015. okt. 24. 16:25
1/5 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? :)
De igen lehetséges hogy bejossz neki :)
2/5 A kérdező kommentje:
En 14,o 13
2015. okt. 24. 16:31
4/5 anonim válasza:
Lehetséges, de nem biztos. 13 éveseknél nehéz megállapítani, nem adnak egyértelmű jeleket. Ha 20 lenne, akkor egyértelműen, de így ilyen korban nem biztos. Amikor én voltam iskolás, én is csináltam ilyeneket, csak unatkozásból, de nem azért, mert tetszett a mellettem ülő lány. Haverkodj vele és majd megtudod, egy próbát mindenképpen megér, veszteni valód nincs, én kipróbálnám. 46F
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat :)
2015. okt. 24. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!