Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert álmodtam a barátnőm párjával?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm párját már kiskorom óta ismerem, általános iskolában is nagyon jóban voltunk. Már lassan két éve egyutt vannak a barátnőmmel, sose tartottam csúnyának es aranyos srác is, de eszembe sem jutna ramozdulni, egyébként is csak egy barátom, és sosem szurnek ki igy egy barátnőmmel. Raadasul nekem is lassan egy eve van baratom, mult ejszaka megis a barátnőm párjával volt enyhén szexuális töltetű álmom. Jelenthet ez valamit? Konkretan nem csináltunk semmit, de egy negy-ot fos társaságban voltunk, egy part alkottunk, es kicsit simogattuk egymast, de felkeltem mire a lenyeghez értünk volna.2016. okt. 30. 13:04
1/4 anonim válasza:
Az álmokat a tudatalattid generálja. Ha nem is vallod be magadnak, legalább külsőre vonzódsz a barátnőd párjához.
2/4 anonim válasza:
én egyszer álmodtam a volt töri tanárommal._.
undorító volt,rám akart mászni..a tudatalattim egy beteg állat.
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy testileg vonzódsz hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!