Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom elhinni, úgy érzem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhinni, úgy érzem, mintha csak álmodtam volna, miért van ez?

Figyelt kérdés
szerdán megtörtént valami első csók-szerűség azzal a sráccal, akit szeretek, sokszor megölelt meg ilyenek, de nem bírom ezt felfogni, mintha csak álmodtam volna, pedig ő tisztán emlékszik rá...nekem mégis már halványodik az emlék, mint amikor álmodsz valamit, ami nagy hatással van rád, aztán elfelejted egy idő után...de én nem akarom elfelejteni!!! ez miért van és mit csináljak ezellen?:(

2016. aug. 19. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat nemtudom... De ha tenyleg megtortent akkor szerencses vagy ....
2016. aug. 19. 01:23
 2/5 A kérdező kommentje:
ja, nagyon...a csókot a lehető legjobban elrontottam, fogak összekoccanása lvl 99, ráadásul hirtelen jött a dolog és na :'D plusz, alig emlékszek rá, hát ez aztán az isteni szerencse...
2016. aug. 19. 01:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tán berúgtál? De ha meg halványodik az emlék, akkor csókold meg újra. És nem fog elmúlni :)
2016. aug. 19. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez! Józanul volt az első csókom, jól is sikerült, de olyan, mintha egy álomra próbálnék meg visszaemlékezni. De ha jobban arra gondolok, akkor egész élesen emlékszem. :)
2016. aug. 19. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, ez az álom is véget ért...😭
2016. aug. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!