Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit gondoltok a kocsmázó csajokról a hátuk mögött?
Nem tudom mit gondoljak róluk mivel nem nagyon ismerem őket, meg úgy nem is nagyon érdekel, hogy cigifüstös helyeken hallgassak elavult poénokat. Inkább arra hajtok, hogy egy Nicholas Stoller filmnél legyek hangmérnök vagy szerző, mert a vilag egyik legviccesebb arca s nem mellesleg Gareth Edwards a rokona igy nagyobb szintre is lephetnek utana s esetleg ossze jonne mondjuk Mila Kunis fele szineszno vagy vmi topmodell mint amilyen Josh Kushner-nek van. Szoval a kocsmas lanyok nem nagyon erdekelnek. Nem itelek el persze senkit de mi ez a hatul mogott dolog?
Legyetek veluk oszintek, en meg is mondom teljesen hodegen hagy a tema, vigjatekanyagnak tokeletes a megfigyelesuk, hogy kihozz egy szatirat vagy eppen egy Nagy Gatsby-arra meg ugyse sertodnek meg tudod mert ok Gatsby-t a penzert es az oriasi bulikert szeretek nem a LENYEGERT igy osszepakolunk epp eleg latvanyossagot, hogy berugjanak mellette-ezt gondoljuk
Sokszor atbeszeltuk ezt mar legjobb haverommal XD
Én is szoktam járni, egy-két-három-négy feles után amúgy is vonzóbbak a lányok. :D
Szerintem nincs baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!