Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gáz? (Tovább lent?
Figyelt kérdés
Na szoval az a helyzet hogy ma az egyik osztaly tarsam minden lanyt vegig kerdezgetett hogy kinek mennyi pasija volt mar. En meg rajta kivul meg paran mondtak hogy meg nem voltak kapcsolatba. 15évesek vagyunk vannak még 14évesek is. És aki kerdezett minket most van a 6vagy 7. fiujaval. De mikor mondtam neki hogy nem volt meg baratom rendesen kinevetett es azt mondta hogy uristen még ilyet.. Ez miatt most nagyon rosszul erzem magam hogy ez tenyleg ennyire gáz lenne 15evesen?2016. okt. 27. 16:36
1/9 anonim válasza:
Inkább az a gáz, amit ő csinál.:) Ne törődj vele!
2/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Szerintem ez teljesen normális... Ne érezdd, azt hogy ez gáz!
4/9 anonim válasza:
Ezért egyáltalán ne érezd rosszul magad. Nincsen semmi okod rá. Neki már sokkal inkább,mert ha igazat mondott, akkor az azt jelenti, hogy 6-7 fiú ennyi idősen, vagy felszínes, vagy qrva - már bocs a szóhasználatért - vagy mindkettő. Ha meg nem igaz, akkor meg hazudós, és kicsinyes, aki azt hiszi, hogy csak így lehet menő, közben meg csak egy nagyszájú kis hülye, aki olyan dologra büszke, amit inkább szégyellenie kéne.
5/9 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ha meglát valakit és rá néz az nem szerelem sőt vonzódás se.
6/9 anonim válasza:
A 6-7 fiú a gáz, nem az, hogy nem volt még barátod. Majd lesz, ha jónak látod :)
7/9 anonim válasza:
Inkább az gáz amit ő csinál. Semmi baj azzal hogy még nem volt kapcsolatod.
8/9 anonim válasza:
Nekem 18 éves koromban volt először barátnőm, a másodikkal feküdtem le életemben először, akkor 19 voltam, most 21 vagyok, decemberben leszünk amúgy két évesek...
cseppet sem érzem gáznak... persze már 7.ben voltak lányok akik pasiztak... de hát istenem, kinek mi... hozzátenném, pont azok, akik kicikizték a másikat 15-6évesen mert nem járt még senkivel, ma pont azoknak nincs kapcsolata... és gyakorlatilag komoly kapcsolatuk nem is volt soha. futó szexkalandok, néhány hetes "járások", de semmi komoly... úgyhogy ennyit erről...
9/9 anonim válasza:
Abszolút semmi gáz nincsen a TE viselkedésedben. Gondolj csak bele, milyen pasijai lehettek.13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!