Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megvisel a szakítás Mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 napja szakítottunk barátnőmmel és azóta nem beszélünk és nagyon hiányzik.
1 évig voltunk együtt.
Szégyen nem szégyen de 20 éves fiúként minden nap sirok mert egyszerűen nem bírom.
Próbáltam neki írni de nem válaszol.
Olyan nehéz volt egy olyan lányt találni aki olyan volt mint én és szerintem nem is fogok már.
Senki sem halt bele még, ha jól tudom. Te sem fogsz, csak szedd össze magad, mert azzal hogy itt sajnáltatod magad nem fogsz előrébb jutni.
2016. okt. 22. 23:33
13/21 anonim válasza:
Utolsó azért ilyet nem jelentenék ki:D Másrészről viszont igazad van, össze kell szednie magát. Össze kell szedned magad kérdező. 20 éves vagyok én is, és nekem még barátnőm se volt.:D Sőt még nem is csókolóztam egész életemben. Pedig nagyon sok lány kívánta volna már.:D Mégse sírok minden nap:D Illetve élek is még:D Sőt mi több jól érzem magam a bőrömben.:D
2016. okt. 23. 15:55
14/21 anonim válasza:
Nem bántásból írtam neki én együtt is érzek vele. Sőt, mivel én is voltam ilyen helyzetben nem olyan rég azt is tudom, hogy ha nekem írt volna bárki bármit az sem segített volna, de idővel túl fogja magát tenni rajta, és erősebb lesz.
2016. okt. 23. 17:05
15/21 anonim válasza:
áá így most már értem:) Amúgy az első mondatodra írtam az én első mondatom:)(de ebben is tévedtem nyilván, mert odaírtad, hogy tudtoddal, és én meg az én tudtomban írtam ezt a dolgot.:D) Nekem pedig mivel ilyen élményeim nem voltak még, és pont ezért nem is tudtam teljességgel átérezni a dolgot, de próbáltam rávilágítani, hogy mindezek hiányában is lehet jól érezni magunkat:)
2016. okt. 23. 17:21
16/21 A kérdező kommentje:
Igazából olyan fura érzés hogy már nincs velem. A gyomromban érzek valami furát nem is tudom leírni hogy mit de nagyon rossz.
Nem gondoltam hogy ennyit fogok sírni és szenvedni egy lányért.
2016. okt. 23. 18:55
17/21 anonim válasza:
Hát miért is szenvednénk ha nem a lányok miatt. Fura lesz egy ideig, főleg ha sokat voltatok együtt, ezért írták sokan hogy foglalkozz a haverokkal, az igaz csak minimális szinten, de pótolja.
2016. okt. 23. 19:35
18/21 anonim válasza:
Én 25 éves lány vagyok, tegnap szakított velem a barátom. 5 év se veled, se nélküled viszonyt követően idén februárban döntött úgy,hogy komolyabban is megpróbálná velem. Akkorra én már majdnem lemondtam róla, mégis belementem. Kár volt, most úgy szenvedek, mint a kivert kutya...Sajnálom,teljesen átérzem amit átélsz most, próbálj ne rá gondolni (ami most elképzelhető,hogy lehetetlennek tűnik), keress elfoglaltságot, amennyire tudod, tüntesd el azokat a dolgokat, amik a leginkább rá emlékeztetnek.
Rengeteg időd van még, nem hiszem, hogy egyedül maradsz :)
2016. okt. 23. 21:21
19/21 A kérdező kommentje:
De én úgy érzem hogy nem fogok még 1 ilyen lányt találni aki olyan mint én
2016. okt. 23. 22:07
20/21 anonim válasza:
utolsó vagyok..Most én is pont így érzek,hogy nem találok ennyire hozzám való valakit és csak és kizárólag vele tudok elképzelni mindent a jövőben(ez évek óta így van)... De kell jönnie egy fordulópontnak, bárminek,mert ez így nem állapot, nem tarthat örökké :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!