Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért váltogatják manapság a 15-16 éves lánykák úgy a pasijaikat, mint a ruhákat?
Ennyire fontos lett mára nekik a változatosság? :D
Vagy csak annyira jó fejek, hogy szeretnének minél több embernek egy kis darabkát adni magukból?
Roviden: soka a r*b@nc
A nagy "erett" lanyok manapsag azt se tudjak mit akkarnak
Sajnos a lányok kb. 75 százaléka ilyen. De van még aki normális. Higgy nekem. Talán még én is az vagyok :)
14/l
Milyen vicces, ha egy lányra valaki ezt mondja, rögtön azzal jön, hogy "mert a fiúk is ilyenek, ez kell nekik". És ez fordítva is igaz.
Már csak azt nem tudom, az emberek honnan szedték ezt a baromságot.
Mert menő kapcsolatban lenni, de elkötelezni egyikük sem akarja magát. Így ha már 1-2 hete ismerik egymást és felszínre jön pár nézeteltérés, vagy a másiknak kis apró hibája, vagy fél percen belül nem ír vissza messengeren akkor rögtön dobják egymást.
Nem is akarnak ők komoly kapcsolatot, meg nem is szerelmesek, csak elhitetik másokkal és saját magukkal is, hogy azok. Csak gáz a haverok előtt, ha egyedülállóak.
De ez oda-vissza működik.
Sajnos hanyatló világunkban a média egyre többet mutogatja az ilyen személyeket, kikre a kérdező gondol. Ez egy amolyan pecsétet ad a lányok többségére, pedig sosem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy kivételek mindig vannak, még akkor is, ha nem tudunk rólunk. Ugyanez az állítás elmondható a másik nemről is.
Mellékesen megjegyzem, hogy a "pasi" egy felnőtt fickó, és nem igazán hiszem azt, hogy gyerekek (mert még papíron azok) huszon-harminc éves fickókkal vannak kapcsolatban. Ha ez mind így lenne, az már tényleg elszomorítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!