Tanuló vezetőnek jó ha váltogatják az autót? Normális ha bénának érzem magam a 7. órán?
Két autót váltogat az oktatóm és az egyikkel minden megy, nem nézem a váltót, tolatni is tudok (Y, saroktolatás, lejtőnelindulást gyakoroltuk 2órát a rutinpályán), érzem az autót, ami feladatot ad megcsinálom jól, azzal pozitív élmény a dolog (egy régebbi autó, bár megígérte hogy akkor ezzel megyünk vizsgáig), a másikkal(vadi új autó, 5000km van benne) egyszerűen alig bírok bánni, nem mennek a feladatok, nem érzem a sebességet se benne, más a váltó, érzékeny az egész, szétesik a figyelmem emiatt és bénázok, elveszi a kedvem. 7.óránál járok, most megint az újjal jött értem valamiért és lefulladtam egy stoptáblánál, bepánikoltam hogy vannak mögöttünk, utána frusztrált voltam. Ez történt akkor is amikor kereszteződés jött, szétnéztem, mondtam hogy nem jön senki, szépen elkezdtem araszolni és az oktató belesatuzott, hogy körülnéz ő is azért, tényleg nem jött senki és akkor hogy nyomjam neki.
Egy rossz szava se volt amúgy az oktatómnak, azt mondta hogy óraszámnak megfelelő hibáim vannak, gyorsan érkezem kanyarhoz, gyorsan akarok váltani ez rutinhiány és ennyi, de annyira bénának érzem magam ezzel az autóval!
7. órán teljesen normális, hogy béna van.
Nem lesz gond, hogy most autót váltott, majd megszokod ezt is.
Akkor lenne ciki, ha vizsga előtt váltana másik autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!