Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele?
Több mint fél éve vagyok együtt a barátommal, mindketten 16 évesek vagyunk. Sokmindent kipróbáltunk már, de még mindketten szüzek vagyunk. A barátom már többször mondta hogy szeretné csinálni, de én úgy vagyok vele hogy még nincs itt az ideje, várnék vele még legalabb egy évet, de ha akkor sem érzem magam elég érettnek hozzá, akkor mégtöbbet is. (Legyet hogy túl sok?)Ezt el is mondtam neki és belenyugodott, azt mondta hogy vár rám ameddig kell, mert szeret és egy kapcsolatban néha áldozatokat kell hozni; Hát akkor vár. Mégis azt veszem észre hogy ő egyszerűen nem bírja ki játék nélkül az együtt töltött időt... Persze én is sokszor vágyom rá, de olyan mintha ezzel akarná megmutatni hogy mennyire szeret, mintha csak ezen múlna a kapcsolatunk ... Ha csak így érezhetném hogy szeret... Pedig szerintem a szerelem nem kifejezetten a testi vágyon alapszik. Hogyan érthetném meg vele, hogy nem kell játszanunk ahhoz, hogy szeressük egymást?
Előre is köszönöm a normális válaszokat és köszönöm hogy végig olvastátok! :)
Köszönöm a gyors választ :)
Igazából az zavar hogy folyton kell " valamit" csinálnunk de én néha csak szeretnék mellette feküdni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!