Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg egy 10. -es fiúval hogy szeretnék vele beszélgetni és hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Én kilencedikes vagyok, régen általánosban váltottunk pár(cikis)szót, de nem biztos hogy emlékszik rám. Mellesleg elég félénk és régimódi vagyok, szeretem ha egy fiú kezdeményez.2015. szept. 3. 18:18
1/8 anonim válasza:
Miért kell megértetni vele? Odamész és nem fogja fel hogy hozzá beszélsz vagy mi?
Simán menj oda, ne várd a sültgalambot ha tetszik a srác, milyen dolog már az hogy oda meg vissza vagy valakiért, aztán azt várod hogy ő lépjen?
2/8 anonim válasza:
Eloszor beszélgess vele es baratokozzatok meg egymással aztán kialakul v elmondodd elobb utobb
3/8 A kérdező kommentje:
De úgymond ő egy olyan menőarc féleség...ma is csak a haverjaival láttam, egyedül nem. Én meg 100% hogy nem mernék oda menni hozzá..
2015. szept. 3. 18:25
5/8 A kérdező kommentje:
#4 Miért kérded?
2015. szept. 3. 18:32
6/8 anonim válasza:
És miben tudunk mi innen segíteni?
7/8 FIVESTAR válasza:
Mert egy lannyal szorol szora ugyan ez a helyzet:D es erdekes lenne..:Dd
akkor csak annyit...magas vagy?:)
8/8 A kérdező kommentje:
Öö... 171 cm.. Az magasnak számít?
2015. szept. 3. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!