Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy én ezt nem igénylem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat, de ő eszméletlenül ragaszkodik hozzám. Minden nap beszélni akar, állandóan mondja, hogy szeret, randira hív suli után (és nem érti meg, hogy nem mindig van kedvem hozzá), mindig ír, képeket kér... Nekem kell egy kis tér. 16 évesek vagyunk mindketten, egy hete járunk. Én nem tanultam meg, hogy milyen az, hogy ragaszkodni valakihez, különösebben nem szokott senki hiányozni, bár sok barátom van... Szóval, hogy adjam finoman a tudtára, hogy én nem ilyen vagyok, nem igénylem ezt?2015. szept. 18. 12:04
1/6 anonim válasza:
Te mondd meg hogy mikor talizzatok! Mondd hogy akkor (pl) csuütoörtoökön koövi randi? És ebboől eérzi hogy szereted is meg hogy ne suűrun. Sok sikert! :)
2/6 megadeth18 válasza:
Ezt mindenféle gátlás nélkül meg lehet neki mondani egyenesben. Ne tereld el a témát, mondd meg, hogy "ma nem szeretnél vele lenni, nem azért mert nem szereted, csak ma magaddal akarsz foglalkozni." Ha normális a fiúkád, akkor veszi a dolgot és ő is keres valami elfoglaltságot.
3/6 anonim válasza:
Hát te nem szereted nagyon, mert ha nagyon szeretnéd, akkor te is naponta szeretnél vele találkozni. Mást akartok, jobb lenne, ha ezt megmondanád neki, bár nehezen fogja tudomásul venni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még.
Amúgy 1 hete vagyunk együtt-nyilván nem érzek még iránta szerelmet-, de szeretnék vele együtt maradni, csak nem igénylem a "megfojtjuk egymást" stílust. Ez baj?
2015. szept. 18. 13:37
5/6 anonim válasza:
Dehogy baj. Én is olyan vagyok, hogy nem bírnám, hogyha egy srác állandóan beszélni, meg találkozni akarna velem, mert számomra heti 2 vagy 3 alkalom teljesen elég. Alapvetően a barátnőimre sem szeretek rámászni, meg senkire, szeretem meghagyni a privát szférájukat, és én ugyanúgy elvárom ezt. Szerintem teljesen normális, hogy szeretnéd megőrizni a függetlenségedet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nekem is elég lenne annyi alkalom! :) és te ezt hogy oldod meg? elmondod neki egyenesen?
2015. szept. 18. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!