Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves lany vagyok a baratom 23 1 eve es 9honapja vagyunk egyutt Eddig nagyon boldogok voltunk de most megvaltozott valami 2-3hete. Bocsi az ekezetert (tobbi lent)?
mult heten csinalt maganak egy masik facebokkot
Ahol lanyokkal irogatott es letagadta hogy en vagyok a baratnoje.
persze en ezt tudtam hogy van neki mas fbja szoltam is neki de letagadta.
Ra irtam a volt baratnojere
es bizonyitekom
volt rola. irta neki a baratom hogy hianyzik neki meg hogy mar velem nincs reg otta ezt en elkuldtem a baratomnak es ez utan eszbe kapott
konyorgott hogy bocsasak meg neki es hogy megvaltozik
1hetet kulon voltunk de most megvaltozott minden olyan mint reggen es boldog vagyok vele de felek hogy megint ugyan ez lesz mert mar nem ez volt az elso
Mi a velemenyetek?
koszonom hogy irtatok ilyen sokan.
Igazatok van alapbol nem vagyok csunya lany es barmikor akad egy masik aki meg erdemel amugy se vagyok hutlen tipus en mig vele voltam egy fiuhoz se szoltam es nem csaltam meg soha de majd ra jon mit veszitett mert a tobbi baratnoje mind megcsalta
Ha akarnak se tudnak mar vele lenni mert mindig eszembe van ez a sok "rossz"
koszonom hogy segitetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!