Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 17 eves lany vagyok a baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 eves lany vagyok a baratom 23 1 eve es 9honapja vagyunk egyutt Eddig nagyon boldogok voltunk de most megvaltozott valami 2-3hete. Bocsi az ekezetert (tobbi lent)?

Figyelt kérdés

mult heten csinalt maganak egy masik facebokkot

Ahol lanyokkal irogatott es letagadta hogy en vagyok a baratnoje.

persze en ezt tudtam hogy van neki mas fbja szoltam is neki de letagadta.

Ra irtam a volt baratnojere

es bizonyitekom

volt rola. irta neki a baratom hogy hianyzik neki meg hogy mar velem nincs reg otta ezt en elkuldtem a baratomnak es ez utan eszbe kapott

konyorgott hogy bocsasak meg neki es hogy megvaltozik

1hetet kulon voltunk de most megvaltozott minden olyan mint reggen es boldog vagyok vele de felek hogy megint ugyan ez lesz mert mar nem ez volt az elso

Mi a velemenyetek?

#párkapcsolat #Segitseg tanacs
2016. okt. 10. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy mindenkinek kell adni egy második esélyt. Csakhogy a barátodnak nem ez volt az első húzása. De ezt nem nekünk kell eldonteni hanem neked. Ha így gondolod hogy tényleg megváltozott és szeretnél adni neki egy újabb lehetőséget akkor tedd meg.
2016. okt. 10. 17:16
 12/14 A kérdező kommentje:

koszonom hogy irtatok ilyen sokan.

Igazatok van alapbol nem vagyok csunya lany es barmikor akad egy masik aki meg erdemel amugy se vagyok hutlen tipus en mig vele voltam egy fiuhoz se szoltam es nem csaltam meg soha de majd ra jon mit veszitett mert a tobbi baratnoje mind megcsalta

2016. okt. 10. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Ha akarnak se tudnak mar vele lenni mert mindig eszembe van ez a sok "rossz"

koszonom hogy segitetetek.

2016. okt. 10. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha Te nem szakítassz vele, akkor később ő fog veled! Nem változott meg, csak színlel, elaltatja a gyanút, aztán újra ilyeneket fog csinálni.
2016. okt. 10. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!