Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek tényleg megváltozott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg megváltozott?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve lassan hogy együtt vagyunk. Elején szép és jó volt minden aztán elmúlt a rózsaszín köd.

Azóta bunkó lenéző és ,,enyhén" perverz lett. Azt mondogattam neki egy hónapja hogy ha nem tesz értem kicsit többet akkor szakítok. De nem tett semmit.

Pár napja szakítani akartam de nem engedte és azt kérte adjak neki két hetet hogy bizonyítson. Megkapta az esélyt.

Azóta tényleg más minden. Nagyon rendes eés odadó. Bármit megtenné értem és látom is rajta hogy szeret.

Azt egyébként tudni kell rólam hogy egyszer is nehéz elnyerni a bizalmom...

Neki mem tudom hogyan de HARMADSZORRA sikerült...

Mindketten 13 évesen vagyunk.

(Kérlek ne Gyertek azzal hogy Fiatalok vagyunk ehez. Hallottam már párszor)

Válastokat előre is köszönöm.

2016. márc. 15. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Na szóval nemtudja a fiú mit is akarsz tőle, az meg hogy perverz ebbe a korba teljesen normális, de ha nem megy inkább hagyd ot és ne ápoljatok rosz kapcsolatot, de ha mégis megy akkor pedig csináljátok jól
2016. márc. 15. 11:01
 2/16 A kérdező kommentje:

Mi az hogy mit akarok tőle...

Szeretném ha mellettem maradna. Ha szeretne. Ennyi. Több nekem nem kell...

2016. márc. 15. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha párszor hallottad már, hogy fiatalok vagytok ehhez, nem kellene elgondolkozni azon,hogy ez tényleg így van? Mert így van. Nektek egyáltalán nem kellene még ilyenekkel foglalkoznotok.

13 évesen jóformán azt se tudjátok, mit csináltok.

2016. márc. 15. 11:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy Figyelembe vetted a kérésem...

Az éltkor csak egy szám...

Mi nem Olyanok vagyunk mint a gyerekek... Ha ismernél engem akkor meglátnád hogy elég rtt vagyok ahoz hogy ezt tegyem. Mi nem az átlag vagyunk... És ismered azt a mundást hogy a kivétel erősíti a szabályt?

Úgy mondasz véleményt hogy nem is ismersz...

Inkább akkor hallgas. Már bocsánat.

2016. márc. 15. 11:09
 5/16 DavidGlock ***** válasza:
100%
Kicsit vicces vagy,mert kb az osszes 13 eveske ugyanezt allitja magarol h o a kivetel...kicsit gaznak erzem a mai tarsadalomban h egy 13eves igy ateli a parkapcsolatokat mert a jellem es a szemelyiseg most fejlodik igazan de egy ilyen kapcsolatok okozta serulesek ranyomjak a belyeguket ezekre a tulajdonsagokra :D de a kedvencem h ugy beszelsz mint egy mindent megelt no xd
2016. márc. 15. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:

#4: Jajj, annyira tudtam hogy előveszi az "érett vagyok" dumát :)

De nem érted a lényeget? Ha olyan érett lennél, hogy 2 doktorid lenne, akkor csak egy 13 éves gyerek vagy, akinek nem ilyenek kéne járni az eszének...

2016. márc. 15. 11:30
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem tudok ezekkel a válaszokkal mit kezdeni...

Miért kell elítélni minket...

Ha azt írom 15 vagyok akkor tuti mindenki ugrik hogy segítsen. Soha nem kaptam normális választ a kérdéseimre.

Egyébként tényleg sok mindent átéltem... Nem is hinnéd miket. De addig még nem ismersz ne ítélj el.

2016. márc. 15. 11:33
 8/16 A kérdező kommentje:

6-os...

Elegem van...

Mostantól csak az írjon aki válaszol is rendesen. Légyszives

2016. márc. 15. 11:35
 9/16 anonim ***** válasza:
akárhogyan bizonygatod hogy érett vagy, nem lehetséges abban a korban, egyszerűen nem fejlődtél eleget, nem láttál eleget a világból. én 15-16 évesen teljesen érettnek tartottam magam egy párkapcsolatra, és vitába szálltam másokkal, hogy márpedig én de különbözök a többiektől. különbözök de érett nem vagyok. 17 évesen se mondhatnám saját magamra hogy érett vagyok pedig jobbnak tartom magam az átlagnál, ez nem beképzeltség hanem inkább őszinteség. szánalmas ezt ecsetelni hogy így érett vagyok, úgy érett vagyok.. aki tényleg érett az pedig szerény, nem akar nagyképűnek tűnni (haha, milyen burkoltan dicsőítem magam) ezzel szemben te hiába nincs igazad, de állítod hogy te márpedig érett vagy, tudod mit csinálsz. na ezt hagy abba mert sehogyan nem leszel az amíg nem telik el egy bizonyos idő. én a régi gondokodásmódomra úgy nézek vissza hogy "uh, de gáz volt". a kérdésre meg annyit hogy 13 évesen aztán bármi megeshet a mai világban, akár helikopter pilóta is lehet belőle két nap alatt. franc meg érti... én még 15 évesen is a tanuláson törtem magam, nem azon hogy így meg úgy barátnőzzek. itt ilyet nem kérhetsz, ugyanis ez az igazság, hogy túl fiatalok vagyok. "Azt egyébként tudni kell rólam hogy egyszer is nehéz elnyerni a bizalmom" - erre tudok mondani olyat, hogy ez mindenkinél így van, főleg akik csalódtak már emberekben, és hogy ez bőven változhat, vannak olyanok akik képesek adni sok esélyt egymás után. pl. te is ilyen vagy annak ellenére hogy csalódás lehet a vége az összesnek, ez megint csak felesleges "azt kell tudni..".. még te sem tudod milyen vagy
2016. márc. 15. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szüleinek is köze van a dologhoz?
2016. márc. 15. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!