Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg megváltozott?
Barátommal 1 éve lassan hogy együtt vagyunk. Elején szép és jó volt minden aztán elmúlt a rózsaszín köd.
Azóta bunkó lenéző és ,,enyhén" perverz lett. Azt mondogattam neki egy hónapja hogy ha nem tesz értem kicsit többet akkor szakítok. De nem tett semmit.
Pár napja szakítani akartam de nem engedte és azt kérte adjak neki két hetet hogy bizonyítson. Megkapta az esélyt.
Azóta tényleg más minden. Nagyon rendes eés odadó. Bármit megtenné értem és látom is rajta hogy szeret.
Azt egyébként tudni kell rólam hogy egyszer is nehéz elnyerni a bizalmom...
Neki mem tudom hogyan de HARMADSZORRA sikerült...
Mindketten 13 évesen vagyunk.
(Kérlek ne Gyertek azzal hogy Fiatalok vagyunk ehez. Hallottam már párszor)
Válastokat előre is köszönöm.
Mi az hogy mit akarok tőle...
Szeretném ha mellettem maradna. Ha szeretne. Ennyi. Több nekem nem kell...
Ha párszor hallottad már, hogy fiatalok vagytok ehhez, nem kellene elgondolkozni azon,hogy ez tényleg így van? Mert így van. Nektek egyáltalán nem kellene még ilyenekkel foglalkoznotok.
13 évesen jóformán azt se tudjátok, mit csináltok.
Köszönöm hogy Figyelembe vetted a kérésem...
Az éltkor csak egy szám...
Mi nem Olyanok vagyunk mint a gyerekek... Ha ismernél engem akkor meglátnád hogy elég rtt vagyok ahoz hogy ezt tegyem. Mi nem az átlag vagyunk... És ismered azt a mundást hogy a kivétel erősíti a szabályt?
Úgy mondasz véleményt hogy nem is ismersz...
Inkább akkor hallgas. Már bocsánat.
#4: Jajj, annyira tudtam hogy előveszi az "érett vagyok" dumát :)
De nem érted a lényeget? Ha olyan érett lennél, hogy 2 doktorid lenne, akkor csak egy 13 éves gyerek vagy, akinek nem ilyenek kéne járni az eszének...
Nem tudok ezekkel a válaszokkal mit kezdeni...
Miért kell elítélni minket...
Ha azt írom 15 vagyok akkor tuti mindenki ugrik hogy segítsen. Soha nem kaptam normális választ a kérdéseimre.
Egyébként tényleg sok mindent átéltem... Nem is hinnéd miket. De addig még nem ismersz ne ítélj el.
6-os...
Elegem van...
Mostantól csak az írjon aki válaszol is rendesen. Légyszives
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!