Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok?!
Figyelt kérdés
Szval megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal akivel szinte már járunk (sokat beszélgetünk,nevetünk) és már csókolóztunk is...De az a GOND h miatta egyre kevesebb, sőt szinte semmi időm sincs a SZÁMÍTÓGÉPRE...És ez NAGYON zavar..Jelenleg azon gondolkozok h szakítani fogok vele emiatt....Az lenne a kérdésem felétek h SZERINTETEK A GÉPEZÉS vagy a LÁNY? Melyiket választanátok?2016. okt. 8. 22:17
44/47 anonim válasza:
Hát igen bár ha a barátnőm ugyanolyan szintre venne engem mint mondjuk a telefonját vagy még gondolkozna azon hogy szakítson velem mert nem jut ideje játszani én gondolkodás nélkül otthagynám.Ezzel azt akarom mondani hogy a csaj se normális hogy utána megy
45/47 A kérdező kommentje:
Köszi a visszajelzéseket!!!
Lehet h tényleg nem érdemel meg a lány de hát mit tegyek NAGYON SZERETEK JÁTSZANI A GÉPEN
2016. okt. 9. 21:42
46/47 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nagyon szereted a gépedet, mert nem tagadom, én is sokat játszok rajta. Az viszont egyáltalán nem normális, hogy téged ennyire hidegen hagy, hogy szeret téged valaki. Inkább hagynád őt, csak hagy nyomkodhasd a gépedet. Ez egyáltalán nem normális. A helyedben a világ egyik legboldogabb embere lennék, ha lenne valakim. Te pedig akkora géniusz vagy, hogy nem becsülöd semmire. Komolyan, te ezt normálisnak tartod? Ilyen értékekkel akarod élni a további életed is. Kajakra nem értelek. Ennyire nem is akarod megbecsülni őt? Ez szó szerint szánalmas... Van, akinek meg sem adatik, hogy bárki szeresse, te meg bármelyik pillanatban eldobnád magadtól. Nevetséges vagy.
47/47 anonim válasza:
Hát ritka hímvessző vagy már bocsánat.Inkább szakíts a csajjal.
Te meg házasodj össze a gépeddel ha ennyire szereted.
Szánalom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!