Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok?!
Figyelt kérdés
Szval megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal akivel szinte már járunk (sokat beszélgetünk,nevetünk) és már csókolóztunk is...De az a GOND h miatta egyre kevesebb, sőt szinte semmi időm sincs a SZÁMÍTÓGÉPRE...És ez NAGYON zavar..Jelenleg azon gondolkozok h szakítani fogok vele emiatt....Az lenne a kérdésem felétek h SZERINTETEK A GÉPEZÉS vagy a LÁNY? Melyiket választanátok?2016. okt. 8. 22:17
21/47 anonim válasza:
Hát akkor gépezz te farok.Hát a csaj se normális hogy utánad megy.Tényleg belehalnál kevesebb gépezésbe.Mennyit kellene ráköltened néha veszel neki egy csokit gondolom még nem terveztek esküvőt meg összeköltözést szóval két-három hetente 200 forint nem olyan sok.De ha neked egy k..va számítógép többet ér annál hogy valaki szeressen hogy legyen kivel beszélgetned nem csak a hozzád hasonló gitárnyakú,kocka kreténekkel megbeszélni hogy milyen házat építsetek a minecraftba vagy hogy a f..szomba kell írni akkor maradj a gépnél de aztán ne sírjon a szád hogy te magányos vagy senki nem szeret és a takaródat ölelgeted meg k..rod.Na meg gondolom nem dolgozol még szóval azt a k..rva sok pénzt se neked kell költeni hanem anyuék kifizetik és megengedik hogy elmenj a boltba egyedül.Még sorolhatnám hogy mennyi mindent b..szol el de inkább nem.A te életed úgy b..szod el ahogy akarod
22/47 anonim válasza:
Hát te hülye vagy mennyél gépezni inkább mert a csaj nem érdemel meg téged te amúgy tényleg egy nagy nagy far*k vagy
23/47 anonim válasza:
Ne húzátok fel magatokat ő egy troll.. És kérdező, gépezz,hallgas rám és add ide a barátnődet. Köszi. :D
17F
25/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket! -,-
2016. okt. 8. 23:38
26/47 A kérdező kommentje:
Amúgy 200Ft-ból nem lehet csokit venni max egy sportszeletet de azt nem szereti...
2016. okt. 8. 23:39
27/47 anonim válasza:
Szerintem add ide a géped meg a barátnőted és én majd megfektetem rajta a barátnődet
28/47 A kérdező kommentje:
Sok mindent megengedek de azt nem tűröm h VALAKI ELVIGYE A GÉPEM!!!
2016. okt. 8. 23:44
29/47 anonim válasza:
Ha 1 percen belül nem veszel a lánynak egy csokit akkor jön a NAV és lefoglalja a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!