Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti melyiket választanátok?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiket választanátok?!

Figyelt kérdés
Szval megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal akivel szinte már járunk (sokat beszélgetünk,nevetünk) és már csókolóztunk is...De az a GOND h miatta egyre kevesebb, sőt szinte semmi időm sincs a SZÁMÍTÓGÉPRE...És ez NAGYON zavar..Jelenleg azon gondolkozok h szakítani fogok vele emiatt....Az lenne a kérdésem felétek h SZERINTETEK A GÉPEZÉS vagy a LÁNY? Melyiket választanátok?

2016. okt. 8. 22:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
68%

200 forintból tudsz venni egyilkát vagy snickerst vagy marsot vagy twixet vagy milkiwayt vagy bountyt nállunk ezek kb 150 ft be kerülnek kivéve a milka az 200-220 forint

21# voltam

2016. okt. 8. 23:59
 32/47 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy, szerintem tényleg függő lehetsz, és ez nem bántás, ez egy létező és kezelendő probléma, ami már úgy tűnik, kicsúszott az irányításod alól. Beszélj róla valakivel, én az iskolapszichológust javasolnám, de a szüleid is lehetnek erre alkalmasak.
2016. okt. 9. 03:53
 33/47 anonim ***** válasza:
52%
Szakíts mindkettejükkel. Jobb lesz nektek.
2016. okt. 9. 06:24
 34/47 anonim ***** válasza:
52%
31# vagyok *egy milkát
2016. okt. 9. 08:02
 35/47 anonim válasza:
68%
Csak gratulálni tudok, ha a géped többet ér a barátnődnél. Szegény lányt csak sajnálni tudom, hogy egy ekkora nem mondom mivel hozta össze a sors. Tisztában vagy azzal, hogy ez nem a megfelelő gondolkozási mód? Kicsit magadba kéne nézned. Komolyan azon vagy kiakadva, hogy pár órával kevesebbet kattingathatod az egered? Az nem is érdekel, hogy a barátnődnek érzései vannak?? Másrészt, ha csak tetszik neked, de nem vagy belé szerelmes, akkor minek jöttetek össze? Pff... Meg mit vagy úgy oda, hogy költeni kell rá? Örülj, hogy egyáltalán volt valaki, akkora zseni, hogy összejött veled. Anyuci meg apuci úgy is eltart, szóval nem neked kell fizetned. Nem vagy normális...
2016. okt. 9. 09:36
 36/47 A kérdező kommentje:
Köszi a visszajelzéseket!!! Amúgy azért jöttem vele össze mert hát egyszer ki kell próbálni h milyen párkapcsolatban lenni...
2016. okt. 9. 15:14
 37/47 anonim ***** válasza:
hát ha így haladsz akkor soha többet nem fogod megtudni milyen, ha lehetőséged van rá és inkább akkor is a gépet választod, meg is érdemled
2016. okt. 9. 15:44
 38/47 A kérdező kommentje:
Lehet nem is kellett volna vele összejönnöm
2016. okt. 9. 15:48
 39/47 anonim ***** válasza:
Minden kocka ilyen vagy csak te vagy ekkora f..sz
2016. okt. 9. 16:22
 40/47 anonim ***** válasza:
*?
2016. okt. 9. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!