Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen? Nem akar válaszolni..
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja a barátom nem akar nekem válaszolni... pár hete picit össze vesztünk és már 4 napja nem reagál...de látom hogy fent van a barátaival is beszél... 4napja próbált nagyon cuki lenni(fáradt volt és mondtam neki hogy aludjon de ő nem akart de mondtam neki hogy jobb lenne ha aludna és annyit mondott hogy:"hát ez romantikusra sikeredett joejt" semmi smiley meg semmi más csak ennyit irt...) nem akar válaszolni soha és nagyon aggódom hogy mi lehet köztünk.... szerintetek ez azt jelentheti hogy lehet hogy már nem szeretne velem lenni vagy már reménytelen vagy mit? (jó sokszor veszekszünk de ez mindig is igy volt... 11 hónapja vagyunk együtt most volt szülinapja nekem meg most lesz... de eddig nem csinált ilyet...)2016. okt. 2. 00:09
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem személy szerint, elég érdekes ha ilyenért megharagszik... Nem tortent nagyobb dolog mint hogy jot akartal neki :)
Es o meg ugy csinal mintha meg csaltad volna. Tudom hogy nehéz de bird ki par napig hogy nem irsz neki, es varj egy kicsit Amig o keres, ha ez se valt be, es tenyleg nagyon szereted, és mindent megtennel erte, keresd fel személyesen es ott Kérdezz ra :) Megkerdezhetem hogy Hany évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!