Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy újra belém szeressen?
Van egy fiú barátom, akivel már 4 éve ismerjük egymást. Volt már köztünk többször is több mint barátság, de egyszer sem tartott olyan sokáig, főleg azért mert általában nem egy időben éreztünk mindketten többet a másik iránt. Nem is ugranék ennek neki így felindulásból, mert többször éreztem már úgy, hogy ez nem működne köztünk, de egy pár hónapja azt hiszem szerelemes vagyok belé. Ezt elmondtam neki, és ő azt mondta, hogy jelenleg ő nem így érez, de mégis tesz utalásokat, úgy néz, stb mintha ő is így érezne. Én nagyon szeretnék vele lenni, de nem tudom, hogy csináljak. Segítsetek légyszíves
18/L
Nem lehet ezt erőltetni.
Megpróbálhatsz a közelében lenni, közös programokat szervezni. De csak módjával - nem jó ráakaszkodni, az ellenkező hatású lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!