Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódíthatnám vissza a barátomat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt. És ő is szeret(ett). Másfél évet küszködött, hogy megkapjon, mire csak elérte amit szeretett volna. Fél évet jártunk, de rossz érzés volt, hogy már barátaim sem voltak, mert a Ő az összeset kigúnyolta, meg minden, hogy kiközösítsenek. A negyedik hónap után már rohamszerűen jöttek rám a csúnya szavak. Hiányoltam a barátokat, és a fiúm sem hallgatott meg, eljárt a haverokkal. Más lányokról beszélt. NAgyon bántott, mire én dobtam, de csak dühömbe. Nem gondoltam komolyan. Meg is igértem most neki, hogy megváltozom, de az mit sem segít. A szülei is örülnének, ha összejönnénk megint..és én leginkább. NAgyon szeretem, és megváltoznék érte, csak hogy visszakapjam. Mit tegyek ennek érdekébe?2016. szept. 18. 19:37
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ő megfelelő számodra, ha incs jóban a barátaiddal... És el is veszíted őket miatta... Az is lehet, hogy megint ugyanaz történne, mint elsőre... És szerintem az sem oké, hogy meg kell változnod, ahhoz, hogy visszakapd. Ha nem szeret úgy, ahogy vagy, akkor nem érdemel meg. Nekem ez a véleményem.
2/3 anonim válasza:
Növessz egy kis gerincet. Miért van szükséged egy olyan fiúra aki nem tisztel, elválaszt a barátaidtól? Olyanra aki más lányokról beszél? Hülyeség olyan után futni aki nem hallgat meg, nem vagy neki fontos. Nem szeret téged, ez ebből a kicsi bemutatkozásból is leesett.
Sajnálom, de mindenképp azt javaslom, hogy felejtsd el!
(Különben sem normális ha valakiért " meg kell változnod", hacsak nem fojtasz vízbe kiscicákat és eszel gyereklelkeket...)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Megfogadom a tanácsokaat, és nem fogok futni utána. Bár lehet, hogy nem is szeret már most sem, szóval nagyon örülnék ha valóban sikerülne mihamarabb elfelednem :)
2016. szept. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!