Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki? Fontos! Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki? Fontos! Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik.Hogy ismerjem meg?csak a nevét tudom,a korát és hogy hol lakik..

14/L 16/F

2016. szept. 10. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Probald megkeresni facebookon. Ha megtalaltad irj ra!
2016. szept. 10. 19:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen,meg van vissza is jelolt de elég érdekes lenne úgy írni neki hogy nem ismerem..és azt sem tudom hogy mit írjak neki:/ +ha van barátnője?:0
2016. szept. 10. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Este az erkélyröl nézed mint a 2 pasi meg egy kicsibe?
2016. szept. 10. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van. De akkor hogy tetszett meg ha nem ismered?
2016. szept. 10. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
a tetszés a látásbol lesz a szerelemhez meg kel a belső is
2016. szept. 10. 19:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Hallottam amikor beszelgetett egy fiuval,es aranyos volt.^^
2016. szept. 10. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Áh ertem. Meg mindig ugy gondolom h irj ra

2016. szept. 10. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
ha van baratnője (és persze feltételezve hogy neked van gerinced) akkor beken hagyod...mert te többet érzel iránta vagy többet akarsz tőle ezáltal nem lenne egészséges barátság belőle neki meg nincs szüksége kavarásra a barátnőjével kapcsolatban...baromi féltékenyek tudnak lenni a lanyok...kepzeld magad a szituba...neked hogy esne ha van pasid és random rair egy csaj hogy tetszik neki?
2016. szept. 10. 19:25
 9/11 A kérdező kommentje:
ha van baratnoje nem akarok ra irni,de eleg fura lenne tole meg kerdezni :/
2016. szept. 10. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok... én azt hittem hogy tudod hogy van neki :D nem hogy talán igen talán nem :D mert akkor nyugodtan irj rá egy idő után uygis kiderül nem gáz a szitu csak ha kiderul hogy igen vissza kell venni és esedlegesen meg kell szünni
2016. szept. 10. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!