Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a barátomnak ezeket. Lányok, ti hogy vagytok ezzel?
Sziasztok! :)
Egy honapja vagyok együtt a barátommal, ő az első kapcsolatom. Szóval mikor összejöttünk, illetve még most is eléggé tapasztalatlan vagyok ezzel az egésszel kapcsolatban. Neki viszont volt már korábban barátnője. Na a lényeg, hogy mikor megcsókol sokszor simogat közben, ami bizonyos erogén zónáknal nagyon jól esik, es izgató is. Viszont errol sosem merek szólni neki. Mindig azt érzem, mintha a torkomra forrt volna a szó, pedig szeretném ha többször csinálna bizonyos dolgokat. Alapjáraton nem jövök konnyen zavarba, de teljesen leblokkolok ha erről szeretnék beszélni vele. O mindig mondja, hogy neki mi esik jol igy nyilvan mar rutinból ott erintem meg, de én ettől full kellemetlenül érzem magam. Mondjuk mindig figyeli a reakcioimat, igy lényegében kilogikazott már néhány dolgot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!