Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen? Elegem van.
5 honapja vagyunk egyutt a parommal. (17/L 17/F) De mostanaban ugy erzem teljesen megvaltozott. Olyan, mintha hangulatingadozasai lennenek, es ezeket rajtam vezeti le. Egyszer kedves es odaado, elore tervezget, masszor pedig egy taplo paraszt, es beletipor a lelkembe a tudta nelkul. Csak akkor "kerulunk" kozelebb viszonyba, ha kettesben vagyunk, az utcan csak a kezemet fogja meg, de szeretnek neki puszit adni, vagy a buszon, amikor utazunk a vallara tenni a fejem, nem hagyja es eltol magatol. Persze megertem senki masra nem tartozik az hogy mi milten kapcsolatban allunk, de en a szajaban akarok kutatni vagy az utcan dugni..
A baratai elott is teljesen maskepp viselkedik, mintha csak egy haver lennek, total lekezeloen banik velem, oda sem figyel... vagy "viccbol" serto dolgokat mond ram..
Ha valamit nem ertek, akkor leraz azzal hogy "mind1..." vagy hogyha megkerem hogy magyarazza el, akkor "jolvan de akkor kussolj".. szerintem magatol erthetodo, hogyha o beszel akkor en nem pofazok kozbe..
Megis mi a francot csinaljak? En szeretem, de ugy erzem, mintha teljesen ket, kulonbozo ember lenne. Csak akkor az igazi ha kettesben vagyunk, de ha masok elott, vagy facebookon csetben beszelunk, total idegen ember...
Igen.. nem szeretnem elveszteni.. Rohejes vagyok en is, hogy mellette vagyok.. De o az egyetlen ember, akit vegre szeretek. Akibe beleszerettem, szerelemmel es nem tudom elengedni, megha ilyen is..
Beszelek majd vele, koszonom a valaszokat, ment a zold kezecske mindenkinek.
Tanács/jövendőlés:
Ha ezt előadod neki akkor beadja majd neked a mézesmadzagot hogy Ő így szeret úgy imád amúgy vagy neki a tökélrtes nő stb. amire te persze megnyugszol elhiszed egy kis időre hogy minden rendben van aztán ha már olyan lesz a kedve akkor kezdi a bunkózást előről te pedig minden eggyes alkalommal szemvedve követni fogod és eljátszátok ezt a kört újra, meg újra, meg újra, meg megint újra
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!