Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek baj, ha nekem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha nekem a barátom fontosabb, mint a barátnőim? 17/L

Figyelt kérdés
A mostani előtt volt már 2 kapcsolatom, barátnőim is már sokan voltak. Lett barátságomnak is, meg szerelmi kapcsolatomnak is nagyon csúnya vége. Azt szokták mondani, a barátok fontosak, mert ők lesznek mindig veled, ha a szerelmed elhagy. Kevés barátnőm van, akik fontosak nekem, de tény, hogy soha egyetlen barátnőm se volt fontosabb, mint a barátom. A legtöbb ismerősömnél fordítva van, a barátokèrt bármit megtesznek, a kapcsolatuk csak másodlagos. Nálam ez mégis igy van, bár igaz, amikor az első 2 évig tartó kapcsolatom véget ért, utána pont a barátnőim szúrtak hátba, és hajtottak rá a volt barátomra. Lehet hogy ez az alapja ennek az érzésemnek. A baràtommal mindig jobban szeretek lenni, a mostanival 5 hónapja vagyunk egyutt, nagyon szeretem őt, egy lánnyal se érzem ilyen jól magam. Mindig ő az első mindenben, persze a barátnőimmel is gyakran találkozok, de sosem mondanám le a barátomat a lányok miatt. Szerintetek baj, hogy így érzek? Normális ez?

2016. szept. 6. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak abba gondolj bele ha már komoly szinte felnőtt vagy és tartós kapcsolatod van,lehet elgondolkodsz dolgokon,szerintem nem a barátnőiddel fogsz élni,nem tőlük lesz gyereked,nem ők lesznek akik mindig ott állnak melletted majd.Igaz van akiben megbízhatsz és elválaszthatatlan barát vagy de a barát ha kevesebbett foglalkozol vele akkor is az marad ha igazbarát
2016. szept. 7. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem van egy barátnőm(vagyis már nem az),aki ugyanígy gondolkodott/gondolkodik mint te. És el is veszített maga körül mindenkit.

Szerintem egy párkapcsolatba igenis kellenek a barátok. Ha véletlen veszekedtek a szerelmeddel,nekik sírhatod el a bánatodat vagy nekik mesélheted el az örömödet ha mondjuk meglepett valamivel. Ezek a dolgok akkor is kellenek,ráadásul ha ne adj Isten szakítotok ki marad neked? Persze-persze, a családod mindig veled lesz,de ez akkor sem ugyanaz.

Nem szabad elhanyagolni a barátokat. Ugyanolyan fontosak.

2016. szept. 7. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek 10es és 11essel. Becsülendő, ha egy barátság "örök", de szerintem nagyon ritka is. Nekem is fontosabb a barátom, tulajdonképpen ő nem csak a párom, hanem a legjobb barátom is.
2016. szept. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!