Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha nekem a barátom fontosabb, mint a barátnőim? 17/L
Mi az h sz@rba se veszi őket? Ott van a leírásban, hogy nem hanyagolja őket, velük is összejön, de a barátja az első. Ez nekem teljesen normális. Minek van az embernek valakije, ha nem vele akar lenni a legjobban?
Az már gond, ha valaki bepasizik és tesz a barátokra, de itt nem erről van szó. Vele érzi jól magát, vele van többet, de a többiek is számítanak neki. Ennyi, tök normális.
Általában ez így szokott lenni, hogy ha egy lánynak barátja lesz, akkor kicsit hanyagolja a barátnőket. Ez normális. Személy szerint nekem is fontosabbak voltak mindig az aktuális barátaim, mert komoly, hosszabb kapcsolataim voltak. Amúgy meg a barinőkről is el lehet mondani, hogy jönnek-mennek, mert rájuk sincs garancia, hogy örökre veled maradnak! Én úgy vagyok vele, hogy számomra a férjem a legfontosabb, mert vele akarom élni az életem, egyben ő a legjobb barátom is, szóval eleve olyan barátnőt keresek, aki ezt elfogadja, illetve hasonló az értékrendje, és nem várja el azt tőlem, hogy sülve-főve együtt lógjak vele.
Még egy dolog: ne kérdőjelezd meg az érzéseid hitelességét! Látod vannak hozzád hasonlók, és olyanok is, aki ezt máshogy gondolják, ez téged ne érdekeljen, emiatt nem kell magadat rosszul érezni!!!
Szerintem pont az a legjobb párkapcsolat,amikor egymásnak vagytok a legfontosabbak és egymással vagytok a legtöbbet.Szingliként barátnőzöl/haverozol eleget...
Persze kapcsolat mellett sem szabad hanyagolni őket,de az sem kell,hogy ők legyenek az elsők.Nem velük akarsz majd együtt élni meg családot alapítani,17 évesen korai még erre gondolni,de lényegében erről szól egy komoly kapcsolat.
Az,hogy "a barátok mindig velünk lesznek,de a pasik/csajok jönnek-mennek",nettó baromság.A barátok,barátnők ugyanúgy jönnek-mennek.Pl 1-2 éve még totál más volt a baráti köröm,mint most,és csak 1-2 évről beszélek!Az egyetlen,ami állandó,az a család.Épp ezért a családi kapcsolatokat kell a leginkább ápolni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!