Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 éves lány és 22 éves pasi....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány és 22 éves pasi. Soknak tartjátok a korkülönbséget? A lányomról van szó 45/ nő

Figyelt kérdés

2016. szept. 4. 01:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

16 eves fejjel igen,soknak tartom.

A korombeli lanyok kozul mindenki olyan hihetetlenul felnottesnek erzi magat,es idosebb pasi is kell nekik,de ezt nem ertem. En ugy erzem,meg gyerek vagyok,nem egy felnott ferfi az idealis par szamomra. Mirol beszelget egy 10.es gimnazista es egy akar mar dolgozo felnott ember?

2016. szept. 4. 09:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Volt barátnőm első faszija 45 éves volt, 19 évesen vitte haza bemutatni a 45 éves hapsit!

Azóta újra összejöttek...

2016. szept. 4. 09:50
 13/22 anonim ***** válasza:

# 11

- Mi volt bent?

- semmi.

- Mi a helyzet az iskolában?

- Semmi.

- Hétvégén hová megyünk?

- Mátra termál jó lesz?

- Vagy inkább miskolctapolca, vagy szilvásvárad?

- hú még egyik helyen sem voltam, de tök jó lenne szilvásvárad.

- Lovagoltál már?

- egyszer régebbben, de újra kipróbálnám.

- Gyönyörű ilyenkor ősszel az erdő, fotózhatnánk is.

- Jó, de akkor olyan ruhákat csomagolok.

- Ok szépségem.

Kb erről, a többit meg a fantáziádra bízom...

2016. szept. 4. 09:55
 14/22 anonim válasza:
Szetintem nem sok! Jobb mintha 15 év lenne köztük.. szerintem amugy 10 évig nem sok utána má necces...
2016. szept. 4. 11:56
 15/22 Márics Attila ***** válasza:
Aki szerint egy 16 éves lány 20 fölötti fiúkkal ismerkedhet az szimplán tanulatlan.
2016. szept. 4. 13:10
 16/22 Fingkirály ***** válasza:

11es: ööö, egy 22 éves szerinted mióta "dolgozó, felnőtt ember"? :)))

Nem a 19. században élünk már, hogy valaki amint már megbírja a kaszát, akkor nyomás dolgozni, két év múlva meg házasodni. Nekem rengeteg harminchoz közeli GYAKORNOK kollégám van, akik még mindig nappali tagozatos egyetemisták, és hiába jogilag felnőttek, még ugyanolyan "iskolás gyerekek", négyórás gyakornoki állásban, de még mindig anyu pucolja otthon a budit, meg főz, meg mos-vasal.

Sőt, most ugyan már kötelező lett az iskolábamenesztés, de pár évvel ezelőtt még ugye nem volt, és rengeteg szülő szándékosan tartatta vissza az amúgy is kései (őszi születésű) gyerekét még óvodában akár két évig(!) is, hogy utána iskolába kerülve ő legyen a legnagyobb-legerősebb-legügyesebb gyerek - nem beszélve a mindenféle előkészítős-tizenharmadik évfolyamos gimikről...

Amikor én voltam gimis, egy 20 évesen érettségiző diák általában le volt nézve, mert 80 százalékban akár többszörösen bukott volt.

Ma már egyáltalán nem ritka 20-21, de akár - ha késett is - 22 évesen ÉRETTSÉGIZŐ gimis.

2016. szept. 4. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Aki szerint egy 16 éves lány ne ismerkedhetne egy 22 éves pasival, az egyszerűen korlátolt buta.

2016. szept. 4. 14:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is 16 vagyok , és igen , az idősebbek jönnek be általában , de személy szerint nekem ez sok lenne. Ebben a korban amit én el tudok képzelni az a max. 4 év korkülönbség. De ő tudja. Minden esetre szülőként nem repesnék az örömtől.
2016. szept. 4. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de aki pl szextől félti a lányát, az hülye. Mert ugyan úgy megb**zhatja egy vele egy idős, mint egy nem vele egy idős. És szerintem sokszor a saját korosztálya igen is felelőtlenebb, mert csak kihasználná.

Szerintem nincs korhatár a szerelembe 14 év felett. Ember függő hogy kivel miről lehet beszélgetni. Az hogy egy 16 éves tud e beszélgetni egy 22 évessel, az tőlük függ.

Miért ne lehetne az, hogy igen is jól meg van ez a két korosztály egymás mellett.

2016. szept. 4. 20:39
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Ismerőseim és magam alapján (lassan 21/F) azt mondom valamilyen szinten ebben a korban kisebb az esélye hogy kihasználják a lányt. Persze minden korosztályban vannak tahók, de egy 16-17 éves fiú "szerelme" lehet a következő héten elmúlik, a 27-30 éves pasié egy iskoláslány iránt meg sok esetben csak "álca". Egy 20-22 éves fiú jó esetben egy komoly kapcsolatot keres és olyat akivel kölcsönösen tisztelik egymást. Engedd a lányodnak hogy randizzon vele, de kérd is hogy meséljen róla!
2016. szept. 4. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!