Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha a lány 14 évesen még nem szőrösödne?
Figyelt kérdés
Nagyon éretlennek tartanátok?2016. szept. 3. 16:54
1/10 anonim válasza:
xDDDD Nem dehogy :D De most ezt komolyan gondoltad? xD
4/10 anonim válasza:
az lenne a legjobb ha egy lány sosem szőrösödne:D
5/10 anonim válasza:
3# vagyok igaza van a 4-nek lehet az előny is ;)
6/10 anonim válasza:
Az nagyon nem vonzó ha egy lány szőrős.
7/10 anonim válasza:
Hol nem lenne szőrös? A hónalján? Nyugi, ott még nekem se nőtt ki, pedig én is 14 vagyok. Így előny vagy hátrány, de nem vagy egyedül
8/10 anonim válasza:
Ugyan úgy nő szőr a férfiakon is mint a nőkön. Akkor rajtuk sem vonzó.
Ne csak a nők kínozzák magukat mindenféle borotvával, gyantával, epilátorral, hanem a férfiak is de ne csak az arcukat hanem mindenhol ahogyan a nőktől is elvárják.:)
A női társaimnak pedig üzenem hogy saját magukért szőrtelenítsenek ne pedig azokért a "férfiakért" akik megéreznek egy kis borostát a nő lábán és már elkezdik hogy "fúj milyen undorító".
Mielőtt elkezdené valaki hogy biztos szőrös bányarém vagyok: szőrtelenítek. De magamért és a barátom is mivel tisztában van vele hogy egyenlőek vagyunk.:)
A fiúknak pedig üzenem hogy ha elborzadnak egy kis szőrtől akkor ne is legyen barátnőjük. Mindenkinek van rossz napja amikor nincs kedve a teste 90%-át szőrteleníteni.:)
9/10 anonim válasza:
hajaj te femináci, nem kell ennyi mindent belelátni a dologba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!