Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány hallókészülékes?
Nyilván én vagyok az a lány akiről szó van. A kommunikációval egyáltalán nincs problémám, "rendes" általánosba járok, és jól tudok teljesíteni a tanulás terén, tehát az hogy hallássérült vagyok, nem akadályoz. Ezt a kérdést csupán kiváncsiságból írtam ki, kiváncsi voltam kinek mi a véleménye. Engem mindig is foglalkoztatott ez a téma, hogy hallókészülékkel mennyire lesz esélyem mind a tini, mind a felnőtt párkapcsolataimnál az életben. Én mindig is úgy éreztem, hogy hátránnyal indulok a fiúknál. Nem tudom mennyire meghatározó ez a tény manapság, erre szeretnék választ kapni. Előre is köszi :)
14/L
Szerintem ez előny is lehet, mivel a bunkókat ezzel ki tudod szűrni, mert akit ez zavar , az valószínű felszines, és úgysem fog rád hajtani.
Engem ez egyáltalán nem zavarna. 17/f
Ha jo a s3gged,melled akkor sz@runk rá hogy milyen keszuleked van:D
Nem ez fog szamitani a pasizasnal.
Dehogyis :) amelyik fiúnak erre van képe megjegyzést tenni, az nagyon-nagyon korlátolt és nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Mellesleg egy mai hallókészülék már korántsem olyan feltûnõ, mint a régebbiek.
(Apropó, pár napja a HÉV-en találkoztam egy siket és valószínûleg néma lánnyal, aki saját készítésû kis dísztárgyakat árult, hogy javítson az anyagi helyzetén. Gyönyörû és nagyon kedves, udvarias volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!