Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány hallókészülékes?
Figyelt kérdés
Nyilván én vagyok az a lány akiről szó van. A kommunikációval egyáltalán nincs problémám, "rendes" általánosba járok, és jól tudok teljesíteni a tanulás terén, tehát az hogy hallássérült vagyok, nem akadályoz. Ezt a kérdést csupán kiváncsiságból írtam ki, kiváncsi voltam kinek mi a véleménye. Engem mindig is foglalkoztatott ez a téma, hogy hallókészülékkel mennyire lesz esélyem mind a tini, mind a felnőtt párkapcsolataimnál az életben. Én mindig is úgy éreztem, hogy hátránnyal indulok a fiúknál. Nem tudom mennyire meghatározó ez a tény manapság, erre szeretnék választ kapni. Előre is köszi :)
14/L
2016. szept. 3. 00:27
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 3. 08:18
12/20 Feke17MKSz válasza:
Az unokatestvérem halláskárosult, ennek ellenére boldog kapcsolata van. A legjobb barátom barátnője szintén az, ők is nagyon jól megvannak. Pedig mindketten sulyosan halláskárosultak, unokatesvérem egyáltalán, a csaj meg alig tud beszélni. Engem sem zavarna picit sem.
14/20 anonim válasza:
nyugodj meg nem hátrány a normális érett fiúknál :)
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 3. 13:06
16/20 anonim válasza:
En is az vagyok, szoval nyilvan nem. :D 18f
17/20 A kérdező kommentje:
:)
2016. szept. 4. 22:01
18/20 anonim válasza:
Pusztán a fogalmazásodból le lehet vágni, hogy semmi baj nincs veled, s ha te nem rágódsz a témán, és láthatóan van humorérzéked is, nyugodj meg, a kutyát nem fogja érdekelni. Azóta már biztos valami gimiboszorkány vagy és kitűnővel fogsz érettségizni.
19/20 anonim válasza:
Ja és téged nem úgy azonosítanak agymás közt, hogy nagymellű, vagy nagyseggű, nagyorrú, hosszú lábú, "szőke" hanem a nyuszifül!
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon jól esik a bíztatás, és az őszinte véleményetek. :) <3
2017. aug. 26. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!