Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok? 17 éves fiú létemre nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem is éreztem nagyon szükségét, hétvégente barátokkal eljárogatunk (fiuk és lányok) ide-oda. Már 6-7hónapja nem beszélek lányokkal, úgy hogy napi szinten. Hébe hóba mikor kivel összejön. 16évesen lefeküdtem 2lánnyal de egyikőjükkel sem jöttem össze. Van egy lány akibe fülig belezúgtam de pasija van szóval nem lesz ebből semmi. Nem tudom kiverni a fejemből.2016. aug. 27. 23:02
1/11 Technokol Rapid 

válasza:

Srácok! Már megin' itt van egy gáz csávó!
2/11 anonim 

válasza:

Nem, az már gázabb, hogy lefeküdtél csak úgy két lánnyal.
3/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne az? Nem vágyott senki komolyabb kapcsolatra.
2016. aug. 27. 23:07
4/11 anonim 

válasza:

#3. Nem azt mondtam hogy gáz, hanem hogy gázabb. Még egyel oké, de kettővel..
5/11 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre, mert nem egyszerre.
2016. aug. 27. 23:11
6/11 anonim 

válasza:

#5. Ok. Igazából nem érdekel. :D
7/11 anonim 

válasza:

Az a gáz, hogy feljátsz ide hazudni drága virágszál :)
8/11 anonim válasza:
nem gáz. sokkal jobb így, mint járni valakivel érzelmek nélkül. szerintem az "gáz" aki ezt a helyzetet látja annak
9/11 anonim 

válasza:

19 éves vagyok és még nem volt barátnőm!Nem is hiányzik!Nem akarok minden nap minden egyes percbe körülötte lebzselni!Mert kb mindenen megsértődnek vagy féltékenyek lesznek!inkább tanulok/dolgozok és magamra költöm a pénzt!
10/11 A kérdező kommentje:
Én sem érzem azt,hogy " milyen jó lenne most a barátnőmmel tölteni" igaz nem is érezhető,mert még nem volt barátnőm,de megvagyok igy is.
2016. aug. 27. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!