Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Szóval...Kb 5 hónapja vagyunk együtt...a kapcsolat elején nekem is és neki is minden jó volt...
De kb egy hónapja valami megváltozott!
Úgy érzem, hogy megcsal...vannak rá mutató jelek...
Pl-hogy ha hívják telón akkor vagy ismeretlen számon hívják vagy csak egy sima számsor ír ki.
-ritkán veszi fel,de hogy ha fel is veszi akkor elmegy tőlem távolabb...vagy hogy ha egy kis ribike hívja akivel jóba van akkor ki szokta hangosítani a telót nem tudom hogy minek de hogy ha véletlenül a csaj valami buliról vagy valami más eseményröl beszél akkor hirtelen nem még hangosítja ki a telót...
-amikor nála voltam és hát elmentünk sétálni akkor az egyik haverja utána kiált hogy ,,Hol van a kis barátnőd?:D,,
Ja igen és még egy amikor ő nalam volt eggyik nap meg fajdult a fejem és lefeküdtem...akkor olyan délután körül lehetett...és hat ő nem tudom hogy minek,lement a faluba kb 2 órát volt távol,ezt is anyám mondta nekem.(a barátom persze nem említett hogy lelépett).
Már nem tudom hogy mit gondoljak vagy hogy mit csinálja...
Én szeretem őt és sosem csalnám meg.
Mindig azt mondja hogy mennyire szeret meg minden de már nem bírom tovább,szakítani nem akarok me fontos nekem.
Most így a vakációban nagyon ritkán találkoztunk lehet hogy emiatt jött elö bennem ez az érzes?amúgy kb 50 km távolságra él tőlem...
De akkor amikor nem vagyok vele akkor akármit csinálhat a tudtom nélkül.
Nem tudom hogy mit csináljak...?!
Légyszi normális válszokat írjatok...
Amúgy 17 l /17 f
Köszönöm a válaszokat...!
Oké elé állok és megbeszélem vele,végül is a szakításnál szerintem rosszabb már nem lehet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!