Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észre venni hogy megcsal a barátnőd?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 16:25
1/4 anonim válasza:
Ha egy másik srácra felhúzva látod, akkor biztos észre veszed..
2/4 anonim válasza:
Tavolsagtarto, ingerlekeny, egyre inkabb azt veszed eszre rajta hogy idegesiti minden, amit csinalsz. Nem kivanja a szex-et, nem akar veled lenni, sokat nyomkodja a telefonjat de ha rakerdezel hogy mit csinal kitero valaszt ad, sok a rejtelyes talalkozo, kimaradas.
3/4 anonim válasza:
Úgy van ahogy a #2-es válaszoló mondta! Sajnos már többször is tapasztaltam. Teljesen megváltoznak olyankor! bunkók is lesznek! Ha mondjuk neten beszélgettek akkor ritkán ír vissza és akkor is keveset! stb.
4/4 anonim válasza:
Én jártam már úgy hogy leutaztam hozzá egy hétvégére, mert a barátnőm koleszos volt itt, és csak 2-3 hetente járt haza. Nyári szünet volt akkor 2 hetente találkoztunk, mert ő kedvezményesen tudott ide utazni, de ritkán én is lementem hozzájuk 3 órás buszozással. Akkor volt hogy megbeszéltük hogy lemegyek már 3 nappal előtte megdumáltuk és vártak nagy örömmel, a barátnőm szülei is lelkesek voltak mert engem nagyon megkedveltek. Így is volt hogy szombaton kora reggel az első busszal indultam le és hétfő délelőttig maradtam volna. El is indultam, le is értem a faluba ahol laktak. Leszálltam a buszról, és a barátnőm sehol, telefonja ki volt kapcsolva és még sorolhatnám, vártam 20 percet ott, és gondoltam lassan elindulok feléjük csak furcsa volt hogy megbeszéltünk valamit amit nem tartott be, pedig előtte soha nem volt ilyen. Mentem szépen nyugodtan, akkor hívott fel az anyukája hogy hol vagyok meg minden, akkor mondta hogy nyugodtan menjek le hozzájuk mert a barátnőm valamelyik barátnőjénél töltötte az éjszakát és még nem ért haza, mondta is nekik hogy délelőtt jön haza velem, ezért nem is izgultak, mondták hogy írtak neki sms-t hogy haza menjen egyből ne álljak kint. El is mentem hozzájuk és vagy 1 órát vártam a barátnőmre, addig anyukájával meg a testvérével beszélgettünk. A barátnőm haza esett örült is nekem, de nekem egész nap furcsa volt a viselkedése. Ez 3 éve történt persze, és ugye a barátnőm nem is nagyon foglalkozott velem, csak merengett meg álmodozott és ennyi. Nem kívánta azt hogy hozzám bújjon és a szexet sem, pedig előtte nem tudtam levakarni soha magamról még wc-re is alig bírtam elmenni, nekem már ott gyanús volt a dolog hogy valami nem stimmel. Persze jól elbeszélgettünk meg elvoltunk, de párszor spontán tettem fel váratlan kérdést hogy mit csinált a barátnőjével, akkor eléggé zavartnak tűnt és összevissza mondott dolgokat, picit furcsa is volt nekem mert nem mesélt arról regényeket miket csináltak, pedig szokása volt. Aztán ugye estefelé megbeszéltük hogy elmegyünk sétálni és utána sütögetünk a kertben meg romantikázunk. Abból semmi nem lett, hanem a barátnőm mondta hogy álmos és már este 8 kor aludni akart, pedig nem erről híres. Akkor annyira fáradt volt hogy sikerült elszólnia magát hogy sokáig voltak ébren Ádámmal. Akkor egyből rákérdeztem hogy milyen Ádámmal? meg említettem neki hogy nem úgy volt hogy a barátnőjénél volt? Akkor már megint furcsa hablatyolást adott nekem válaszként hogy de a barátnőjénél volt csak átjött Ádám a pasija és vele voltak hármasba társasoztak. Akkor volt nekem már nagyon gyanús hogy ő nem barátnőnél volt hanem Ádámmal volt kettesben csak mert tudtam hogy van egy fiú haverja, és tudtam hogy a barátnőjének nincs pasija, mert a barátnőjével időnként szoktam beszélni és sosem említette ezt, és a barátnőm erről pontosan tudott is hogy én a barátnőjével is beszélgetek időnként és nem is volt ezzel probléma, csak elég rosszul hazudott. Aztán kimagyarázta magát hogy filmet néztek és ennyi meg nagyon rég nem látta már, csak a szülei nem kedvelik ezért nem mondta el nekik kinél van. Én persze elhittem a sztorit, de volt bőven kételkedni valóm, teljesen jogosan. Aztán ugye eljött a hétfő annyi eltéréssel hogy megbeszéltük hogy hétfőn ebéd után indulok haza és akkor már feltűnt hogy 3 percenként nézett az órára hogy mikor lesz már fél 2 mert akkor kellett indulnom a buszhoz, és amikor vártam a buszt akkor ő jobban figyelte hogy na mikor jön már meg mikor megyek végre meg minden, ez rá volt írva a tekintetére. Eljött a busz, puszi, csók szia elbúcsúztunk és felszálltam a buszra. Nekem nagyon furcsa volt a barátnőm, így mondtam a buszsofőrnek hogy adok neki egy 100 ast és tegyen le 2 megállóval arrébb. A sofőr picit furán nézett rám, de mondta jól van és ennyi. Leszálltam pár megállóval arrébb, és jogosan döntöttem így mert tudtam hogy van egy kis hosszú utca ami egy hatalmas kanyart vág le a faluban és igaz vagy 1,5 km a táv de azon az utcán eljutok a barátnőmék háza elé csak mindig ugye értelemszerűen hozzájuk közelebbi helyen szálltam le. El is mentem a barátnőmék házához, és a távolról figyeltem, nem is vártam ott sokáig, láttam hogy a barátnőm kiállt a ház elé, telefonált és nem sokkal később fel is bukkant ott a srác. Én távolból figyeltem őket nem látták hogy ott vagyok, és igaz tisztán én sem láttam de egyértelműen levettem hogy ott nagyon forr köztük a levegő. Akkor elindultak felém és beszélgettek, én elrejtőztem és pont mögéjük kerültem nem vettek észre, de hátulról lassan lopakodva követni kezdtem őket. A barátnőmnek arra felé volt egy kedvenc helye ilyen kisebb folyó part ahol szeretett lenni így biztos voltam abban hogy oda mennek, és persze be is vállt a gondolatom. Nagy nehezen eljutottam odáig, őket követve, és láttam hogy nagyon jól elvannak, de nem láttam útközbe se kéz a kézben járást, se puszilkodást semmit. Akkor már kezdtem úgymond megnyugodni hogy mégis minden rendben köztük csak simán barátok, és már terveztem hogy elindulok mert volt még szűk 40 percem hogy elérjem a következő buszomat. Akkor még picit figyeltem őket láttam hogy leülnek egy eldugott részre és ott elrejtőzve szemmel tartottam még őket egy kicsit, de akkor amikor már úgy voltam vele hogy elindulok vissza felé szépen kényelmesen, akkor hangosan nevetett a barátnőm sikoltozva, visszanéztem, és már akkor láttam hogy egymás karjaiban és smárolnak. Akkor ledöbbentem 3 percig sokkolt a látvány, akkor mentem volna el, de berágtam és nem akartam ezt annyiban hagyni így lassan a susnyásból közelükbe lopakodva hirtelen meglepem őket, amikor odaértem a barátnőm már majdnem teljesen meztelen volt és akkor hirtelen előbukkantam és jól leosztottam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!