Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hány éves korig büntethető...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig büntethető valaki ha párkapcsolatban él egy kiskorúval?

Figyelt kérdés

A baratom(fiu) 14 jovore lesz 15

En (lany) 17 vagyok oktoberben 18.

'Édes'anyam ezzel fenyeget h fel jelent engem mert nem szinpatikus neki a baratom. (Nem a korszamit mert agyilag is feljetebb a tobbi fiunal)

2016. aug. 23. 15:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az a baj h 8honapja vagyok vele azota nem kedveli mert a noverevel volt egy kisebb vitaja... :) szval nemtudom milesz nem akarok hozza szolni. Sesemmi:(
2016. aug. 23. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Éretlen egy lány lehetsz...
2016. aug. 23. 23:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Hm. Miert is lennek az?. Mert az anyam nem kedvel egy olyan fiut akivel semmi baj nincsen? Es azert elkezd engem le orditani mert bele rugott egy szekbe es ez altal addig jutott a vitaban h fel jelent engem ha talalkozok Attilaval. Valoszinu azvagyok.
2016. aug. 24. 06:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Azert mert h van egy fiatalabb fium nyugi volt 20eves is de mint egy kis gyerek. :)
2016. aug. 24. 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:

#14: A mostani meg tényleg kisgyerek.

Te aztán tudsz választani (Y)

Egy majdnem 18 éves lány, aki korának megfelelően érett, az sosem lesz lesz egyenlő szinten egy 14 éves gyerekkel, legyen az akármennyire érett is.

Ebből adódóan te is olyan 15 éves lehetsz szellemileg.

2016. aug. 24. 14:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon is sertesnek veszem. :) sajnos noverem ilyen. 20eves es volt egy teszten es agyilag 13evesnek felel meg. Szval ez serto volt de tuti ismersz es annyira joltudod. :)
2016. aug. 24. 22:50
 17/17 Palágyi válasza:
14 éves fiu vagyok , szerintem nagyon jol járt veled az a fiu ! De én nem tudnam magam eljépzelni hosszutavon egy 18 éves csajjal , max pár honapig , de ha te jol erzed vele magad , es o is hosszutavon tervez , akkor ne engedd el es ne hagyd hogy a sok bunko szetszakitson titeket ! A szerelem nem korfüggő . Csak azért a szexel ovatosan !!! Tudom fura ez egy 14 éves szajabol ! 😀😁
2016. aug. 25. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!