Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig büntethető valaki ha párkapcsolatban él egy kiskorúval?
A baratom(fiu) 14 jovore lesz 15
En (lany) 17 vagyok oktoberben 18.
'Édes'anyam ezzel fenyeget h fel jelent engem mert nem szinpatikus neki a baratom. (Nem a korszamit mert agyilag is feljetebb a tobbi fiunal)
Kis pedonéni :D
Egyáltalán nem büntetendő ;) xd
UI.: hány fejjel alacsonyabb nálad?
Párkapcsolatért nem lehet feljelenteni, eleve ilyen jogi kategória nincs.
Megrontásért igen, ami akkor van, ha egy nagykorú (18. életévét betöltött) személy egy 14. életévét be nem töltöttel közösül vagy fajtalankodik, illetve akkor, ha egy 14-18 közötti egy 12. életévét be nem töltöttel teszi ugyanezt.
Szóval nyugodtan feljelenthet, a rendőrségen pofán fogják röhögni.
Amint tudok el is fogok. A baratom szulei tudomasunk szerint kedvelnek engem. Vagy oda megyek egy idore mig ossze jon egy kis penz. Itt tuti nem maradok. :)
Nem ez az elso hogy fenyeget.
#7 vagyok
De még ha külső szemlélőként tényleg gázos lenne a srác [amit nyilván én nem tudok :D ], akkor se az a megoldás, hogy feljelent. Normális családokban ezt meg lehet beszélni, lesz belőle egy kis durci, egy kis veszekedés, de nem feljelentés, könyörgöm >.< annak viszont örülök, hogy van hova menned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!