Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek arc alapján melyik srác a helyesebb?
Bocs amúgy :D De annyira imádom, ha egy ideálos kérdésnél kellene válaszolni az itt válaszolók 80%-a azt írná, hogy nekem a külső annyira nem fontos inkább a belső. Fogadjunk egyik srácnak sem adnátok esélyt. Pedig ki tudja? Lehet vele lennél a legboldogabb :)
ennyit erről
Jaja..itt latszik, mikor mondjak, h a kulso nem szamit, en egy rendes fiut akarok.
De ilyenkor azert tud mindenki rondazni, csunyazni..gratulalok nektek. Es ha nektek ez a velemenyetek akk eloszor gondolkozzatok el, h nem bantsatok meg e ezzel a masikat, es h ti mennyire neztek ki "jol" ahhoz h mast leszoljatok. Nem mindenkinek egyforma az izlese, ezzel csak nekik rontjatok az onbecsulesuket. Persze lehet arra fogni, h ez a velemenyem, de akk se kell megbantani vele a masikat, tudtara lehet adni finomabban is ha esetleg nem jon be.
Kerdezo:egyikkel sincs gond. Nem lehet egymashoz hasonlitani a ket kepet. Senki se szebb a masiknal, mindenki egyedi. Ugy h en nem valasztok
általában azok az emberek tartanak másokat "rondának", akik magukat is valamilyen szinten annak tartják:D Én érdekes módon egy lányra se tudtam azt mondani soha életemben, hogy ronda lenne, pedig sok lánnyal találkoztam.:) Még gondolati szinten sem mondom rájuk:D Ez a szó számomra majdnem teljesen idegen, hogy ronda:D Bp-n koleszban hallottam először, vagy ha nem is először, de úgy huzamosabban, gyakrabban, amikor mások ezzel dobálóztak pletyizés közben.(nem rólam volt szó)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!