Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek arc alapján...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek arc alapján melyik srác a helyesebb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. aug. 21. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Egyik sem,nagyon rondák!
2016. aug. 21. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyik sem, csúnyák
2016. aug. 21. 21:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Az első a rondaság mellé c. is.
2016. aug. 21. 21:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Így küldőre egyik sem jön be, de inkább a második
2016. aug. 21. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Bocs amúgy :D De annyira imádom, ha egy ideálos kérdésnél kellene válaszolni az itt válaszolók 80%-a azt írná, hogy nekem a külső annyira nem fontos inkább a belső. Fogadjunk egyik srácnak sem adnátok esélyt. Pedig ki tudja? Lehet vele lennél a legboldogabb :)

ennyit erről

2016. aug. 21. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Jaja..itt latszik, mikor mondjak, h a kulso nem szamit, en egy rendes fiut akarok.

De ilyenkor azert tud mindenki rondazni, csunyazni..gratulalok nektek. Es ha nektek ez a velemenyetek akk eloszor gondolkozzatok el, h nem bantsatok meg e ezzel a masikat, es h ti mennyire neztek ki "jol" ahhoz h mast leszoljatok. Nem mindenkinek egyforma az izlese, ezzel csak nekik rontjatok az onbecsulesuket. Persze lehet arra fogni, h ez a velemenyem, de akk se kell megbantani vele a masikat, tudtara lehet adni finomabban is ha esetleg nem jon be.

Kerdezo:egyikkel sincs gond. Nem lehet egymashoz hasonlitani a ket kepet. Senki se szebb a masiknal, mindenki egyedi. Ugy h en nem valasztok

2016. aug. 22. 00:00
 17/21 anonim ***** válasza:
2.
2016. aug. 22. 00:01
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Az volt a kérdés hogy arc alapján melyik a helyesbb szóval itt szó sem esett arról, hogy belső hanem csak egy sima vélemény leíros választ vár. Az igaz, hogy lehet belül értékes emberek vagy éppen bunkó parasztok, de ezt nem tudjhatjuk mert csak képet kaptunk róluk ezért most igen is külső alapján kell ítélkezni. És szerintem mindenkinek van joga őszinte saját véleményt írni. Ez van mindenkinek más az ízlése és igen is szerintem rondák nekem ez a saját véleményem a képről szóval ne gyertek azzal hogy minden csak a külsöről szól stb stb ....
2016. aug. 22. 02:07
 19/21 anonim ***** válasza:
egyik sem
2016. aug. 22. 09:08
 20/21 anonim ***** válasza:

általában azok az emberek tartanak másokat "rondának", akik magukat is valamilyen szinten annak tartják:D Én érdekes módon egy lányra se tudtam azt mondani soha életemben, hogy ronda lenne, pedig sok lánnyal találkoztam.:) Még gondolati szinten sem mondom rájuk:D Ez a szó számomra majdnem teljesen idegen, hogy ronda:D Bp-n koleszban hallottam először, vagy ha nem is először, de úgy huzamosabban, gyakrabban, amikor mások ezzel dobálóztak pletyizés közben.(nem rólam volt szó)

20/f

2016. aug. 22. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!