Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hogy helyesebb egy srác?

Lányok, hogy helyesebb egy srác?

Figyelt kérdés
borostásan? szakállal? vagy nélküle?

2015. dec. 20. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem leginkább az tetszik, ha sima. A borosta nagyon szúr és sokan ápolatlannak látszanak vele.

A szakáll tudom, hogy most nagyon nagy divat, de nagyon kevés ember van, akinek igazán jól áll. De ha valakinek tényleg jól áll és nem csak a divatot majmolja, akkor tetszik. Persze, csak akkor ha szép sűrű, és megfelelően ápolt és karbantartott. Az nagyon gusztustalan, amikor valakinek nincs is rendesen arcszőrzete, de azért növeszti.

2015. dec. 20. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem borosta + raszta haj
2015. dec. 20. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Sráctól függ.
2015. dec. 20. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
magas, vékony, vállig érő haj, végig hófehér fogak, helyes, kedves magabiztos, megnyerő.. borosta x, szakáll szintén x
2015. dec. 20. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen se borosata, se szakall,csupasz a legjobb. Vagy a szaja alatt az allan egy kis pamacs,huu az nagyon bejon,de csak az a pici,mint pl Hajas Laszlonak
2015. dec. 21. 04:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A szakáll semmiképp, mert nem látom tőle az arcát. Borosta oké, de leginkább azt szeretem, ha sima. Persze ez embertől is függ, kinek mi áll jobban.
2015. dec. 21. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a borosta tetszik.:)
2015. dec. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!