Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú. Gyerekkorom óta ismerem és néhány napja elmondtam neki kerek perec mit érzek iránta. A válasza úgy hangzott, hogy sohasem járna szőkével. Mivel természetes szőke vagyok megértettem, hogy nem fogad el. Ezért befestettem a hajam. Tegnap viszont láttam egy eseményen az új "szőke" barátnőjével. Mi lehet a gond?
2016. aug. 20. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nem meri elmondani mi nem tetszik neki benned vagy az a lány annyira megragadta a belső értékeivel hogy nem is figyel a hajszinére. És még valami te komolyan befestetted miatta a hajad??! Nem azért mondom hogy megsértselek értem én hogy a szerelem elvakít de azért....wáow. Mindenesetre mindenképpen beszélj vele.
2016. aug. 20. 00:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez a történet annyira elszomorított, hogy most egy búhúúúúúús panda lettem. :(

Amúgy lehet, hogy tegnap pont megszerette a szőkéket, és mivel te befestetted....

2016. aug. 20. 01:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Hat azert nem kellett volna befesteni a hajadat, mellesleg az is lehet hogy a fiukának volt ez egy kicsit sok mar mikor meglatta hogy mas lett a hajszined
2016. aug. 20. 08:07
 4/7 anonim válasza:
Mi? Ez most komoly? Vagy ez egy új trend? Oké, régóta ismered, meg minden, de tényleg azért nem járna egy lánnyal mert szőke? Elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ezen most totál kiakadtam. Aki hajszín alapján ítél, (amiről az ember még csak nem is tehet) az rohadjon a föld alá. Szóval, nem, nem veled van a baj. A baj az ilyen emberekkel van. Tudom, nem ismerem, meg minden, de ez... kész. Az ilyen tuskókért ne fesd be a hajad, fölösleges. Ha nem fogadnak el, úgy, ahogy vagy, akkor nem jó helyen keresgélsz!
2016. aug. 20. 22:48
 5/7 A kérdező kommentje:
#4-es: Köszönöm. Magamtól is rájöttem, hogy tuskó. Valahogy meg kell bosszulni a tettét, nem gondolod? Például végigvonulni az utcán egy jóképű pasival. Aki mondjuk a barátnőm testvére lenne, de neki nem kell róla tudni.
2016. aug. 21. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
:D
2016. aug. 21. 07:09
 7/7 anonim válasza:
De, egyértelműen meg kell bosszulni a tettét, én személy szerint elásnám egy gödörbe, de mivel azt a törvény bünteti, ezért a te ötletedre szavazok: Mutasd meg neki, hogy ha így elutasított, akkor nem érdemel meg téged! Hadd csorgassa utánad meg a leendő párod után a nyálát! El fog sárgulni az irigységtől, meglásd! Bár lehet, hogy egyszerűbb lenne leütni, de... te tudod.
2016. aug. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!