Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar?
Figyelt kérdés
Csak engem zavar hogy a párom elég gyakran kiirja ide gyk ra a párkapcsolati problémáinkat, mikor velem kéne megbeszélnie?Jó tudom.... énis ezt teszem most de nem tudok mit csinálni. Ha meg is beszéljük akkor is kiírja ( kiírta) . Volt pár amit tagadott. De nem tudok már mire következtetni. Ennyire nem bízik bennem v magában?Főképp önbizalomhiányról, megcsalásról és hasonlókról kérdezett, továbbá még a hangulataim is leírta és kérdezte mi mit jelent. Miért a gyk n kell ezeket kiírni? Miért zavar ennyire?2016. aug. 19. 12:53
1/5 anonim válasza:
Engem is zavarna egy picit, mert az idegeneknek semmi köze nincs hozzá.
2/5 anonim válasza:
Most Te is kiírtad a párkapcsolati problémátokat...
3/5 anonim válasza:
Engem is zavarna.....
Mellesleg ha ennyi problémáitok vannak már tini korban, nem is tudom, minek erőltetni (ha gyakran kiírja,gondolom,sok van). Adjatok egymásnak esélyt egy boldog kapcsolatra mással...
4/5 A kérdező kommentje:
Kettes :) tisztába vagyok vele ezt irtam is! De tényleg nem tudtam mást csinálni már. Emellett nekem ez csak a második kérdésem ami velünk kapcsolatos és én meg is szoktam ezeket osztani a barátommal.
Nem, szakítani nem szeretnék de nekem most megingott a bizalmam :(
2016. aug. 19. 13:04
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj, csak eteti a trollokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!