Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy engem ez zavar?
A barátnőm testvére(fiú) ritkán van itthon, távol dolgozik. Néha haza jön, akkor is legtöbbször a barátainál mászkál. De néha eszébejut hogy van egy húga. Ez nem akkora baj, akkor ajándékokat vesz neki, elviszi minden felé.(mintha meg akarná venni a szeretetét) Engem az zavar hogy ő akkor is a barátaival van, és viszi a barátnőm is. Na már most barátnőm örül ha látja a testvérét és ezért gyakran kiméletlenül mondja vissza az az napi találkozásunkat (aznap mikor én fél napot vártam kb hogy jelezzen mikor mehetek) mikor a testvérének eszébe jut hogy egész nap vele legyen.
Ami engem legjobban aggaszt mindig az a vége hogy elmennek bulizni, nem gond mert jó ha kikapcsolódik nélkülem is, de nem szeretem a testvérének haverjait mert olyanok mint a tesója (tipikus verem magam a semmire, azt hiszem mindent tudok, én szartam a spanyol viaszt, és akkor is nekem van igazam ha nem). Baj ha én nem tartom jónak hogy mindig ez van akárhányszor itt van a tesója engem leszar, felhív hogy nem találkozunk mert a tesójával lesz és utána semmi infó. A tesóját nem bírom, a jelleme és a gondolkodásmódja miatt, vágom hogy ő sem kedvel és néha ezt amit leírtam személyem iránti támadásnak is veszem, mivel a tesó barátai mehetnek de én mint a barátnőm barátja meg sem vagyok kérdezve... Tudom talán beteges hogy féltem, de nem tartom jónak hogy olyan emberek közzé megy akik Számomra egyáltalán nem szimpik egy részük pedig nem is ismerős számomra. Ha ott lennék legalább tudnám kik azok, de sajnos a szándékaikban sem lehetek így biztos, én mindig mondom a barátnőmben megbízom de másban nem. Szeretem a barátnőmet de félek ha rossz társaságba kerül baj történhet. Egyébként jó volt ezt kiírni kicsit nyugodtabb lettem. Tesója 2hetente havonta jön haza változó időre 2-5 napra. Mi kb 3-4 délutánt tallkozunk hetente. Ezért nem az a baj hogy elmegy de ne aznap rázzon le amikor találkoznánk ha előtte tudom pl este hogy másnap nem találkozunk akkor felkészülök nem izgulok, elviselem esetleg tartalmasan eltöltőm a napom és nem reménykedek hogy találkozhatunk...
Én 18f barátnőm 17l tesója 21f
Beszéltűnk már erről de nem tilthatom meg neki, hogy a testvérével szórakozzon, nem mondhatom azt sem hogy ne menjen bulizni. De az fájt hogy azt monta hogy a tesójával lesz, aztán mikor kérdem hogy hol vannak a tesója egy haverjánál. Már uram bocsá de döntse már el kivel van a haverjával vagy a tesójával. A tesóját ismerem eléggé tekintve hogy már lassan 2 éve leszünk együtt. Szereti a húgát, vigyáz rá de mégsem bízom meg benne mert forrófejű, gyakran nagyképű...
Nyilván ha csak kettesbe mentek volna mozizni vagy akárhova semmi bajom nem lenne... Jó lehet többet találkozik velem de jó lenne az ilyet előre tudni legalább. Ma is úgy volt filmezünk, meccsezünk be is vásároltam. Meg lehet nem is mentem volna bulizni mert annyi pénzem nem maradt (sok kiadasom volt sajnos :( ) de jól esett volna ha esetleg szóba kerülök...
A tesó is tud néha kellemes lenni, meglepően de általában az esetek 90%-ban elviselhetetlen...
Én nem érzem ezt fairnek, ezt holnap megbeszéljük de, nem tilthatom így elmondom hogy bánt. Jó legyen a testvérével de, utalok rá hogy a testvére is figyelhetne hogy ne a barátok legyenek az elsők és ne csak az utolsó előtti nap legyen jó a kishúga... Mert lett volna olyan nap is erre mikor nem találkozunk és lehetett volna buli nélkül is, hisz sokszor elmondam hogy ez bánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!