Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most ez megcsalás vagy félre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez megcsalás vagy félre vagyok vezetve?

Figyelt kérdés

Én 15 vagyok, barátom 17. Több mint fél éve,hogy együtt vagyunk. Én nagyon szeretem az embereket, a társaságuktól töltődök fel, és próbálok mindig segíteni nekik. Nagyon sok barátomat fel tudtam eddig vidítani. A barátomat viszont zavarná, ha fiúkkal mennék sétálni. Illetve én max 1-gyel akarnék. Azt mondja, hogy neki ez rosszul esne, nem akarná hogy lemenjek velük mert félt.

Már próbáltam vele beszélni erről, nem volt nyitott semmire. Viszont én meg nagyon hiányolom a barátaim társaságát (kicsi a baráti köröm, kb 3-4 lányban bízok meg, és szintén ennyi fiú barátom van). Nem akarom elveszteni a barátom, de sétálni is akarok másokkal. Okot nem adtam neki, hogy azt higgye megcsaltam/-nám, engem nem is zavar ha elmegy pl. Buliba.

Mit tegyek? Ez nektek hogy esne?

2016. aug. 17. 11:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Én sem akarom elhanyagolni érte a barátaim. Megpróbálok majd vele újra beszélni:)
2016. aug. 17. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Te örülnél neki ha a barátod lányokat vígasztalna meg, sétálnak velük, ottaludna náluk stb... Ha igen akkor mond meg neki hogy felőled ő is nyugodtan csinálhatja ezt.. Ha nem akarja és nem is fogadja el akkor tényleg szakíts...
2016. aug. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!