Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most ez megcsalás vagy félre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez megcsalás vagy félre vagyok vezetve?

Figyelt kérdés

Én 15 vagyok, barátom 17. Több mint fél éve,hogy együtt vagyunk. Én nagyon szeretem az embereket, a társaságuktól töltődök fel, és próbálok mindig segíteni nekik. Nagyon sok barátomat fel tudtam eddig vidítani. A barátomat viszont zavarná, ha fiúkkal mennék sétálni. Illetve én max 1-gyel akarnék. Azt mondja, hogy neki ez rosszul esne, nem akarná hogy lemenjek velük mert félt.

Már próbáltam vele beszélni erről, nem volt nyitott semmire. Viszont én meg nagyon hiányolom a barátaim társaságát (kicsi a baráti köröm, kb 3-4 lányban bízok meg, és szintén ennyi fiú barátom van). Nem akarom elveszteni a barátom, de sétálni is akarok másokkal. Okot nem adtam neki, hogy azt higgye megcsaltam/-nám, engem nem is zavar ha elmegy pl. Buliba.

Mit tegyek? Ez nektek hogy esne?

2016. aug. 17. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy igényled a barátaid társaságát.
2016. aug. 17. 11:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Már mondtam. Azt mondta, hogy "de miért pont a fiúkét? Vannak lány barátaid is, én se vagyok lent lányokkal."
2016. aug. 17. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Szegény retteg attól, hogy valaki jobban bejön neked, mint neki. Mond meg neki, hogy ök a barátaid, és csak azért nem fogsz lemondani róluk mert ö bizalmatlan. Vagy vidd el magaddal?
2016. aug. 17. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem bízik benned, a szakítás a megoldás....

Ez már kicsit túl mutat a féltékenységen..... Jogod van azzal találkozni, akivel akarsz.

Nekem az is szörnyen esne, ha a barátnőmet korlátozni akarnám....nem még megtenni...

Találsz majd olyan fiút, aki nem akar ennyire korlátozni. Hidd el.

2016. aug. 17. 12:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki már ezt is... az volt a válasz hogy "de akkor is". Elvinném magammal de ő meg az a fajta ember aki nagyobb társaságban csöndben marad és csak hallgat.
2016. aug. 17. 12:05
 6/12 anonim válasza:
A helyedbe szakítanék vele. Mondd meg neki hogy nem fogsz közte és a barátaid között választani. Vagy abba haggya a féltékenykedést vagy viszlát.
2016. aug. 17. 12:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Ilyenkor felkapná a vizet, hogy nekem a barátaim többet számítanak és én lennék a hibás a végén. Viszont igazad van..
2016. aug. 17. 13:15
 8/12 Friko válasza:
Döntsd el melyik a fontosabb és a szerint mérlegelj, ha nem tudsz dönteni akkor köss kompromisszumot a barátoddal de ha tényleg szereted akkor megérted hogy miért esik neki rosszul ha más fiukkal sétálgatsz és ebben az esetben ezzel fel is hagysz.
2016. aug. 17. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:

#8: Igen, milyen remek javaslat....

Nyugodtan hanyagolja a barátai egy részét, csak azért, mert fiúk és ezt egy kapcsolatra meg nem érett srác nem tudja elfogadni (Y) .

Bravó!

2016. aug. 17. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne áldozd be a barátaidat egy fiúért, az butaság lenne. Próbálj beszélni vele, kérdezd meg miért nem bízik benned annyira, hogy mászkálhass néha más srácokkal is stb.

De azt nem ajánlom, hogy csak miatta mondj le a barátaidról ha esetleg semmi esetre sem lenne hajlandó belemenni ebbe.

2016. aug. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!