Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez megcsalás vagy félre vagyok vezetve?
Én 15 vagyok, barátom 17. Több mint fél éve,hogy együtt vagyunk. Én nagyon szeretem az embereket, a társaságuktól töltődök fel, és próbálok mindig segíteni nekik. Nagyon sok barátomat fel tudtam eddig vidítani. A barátomat viszont zavarná, ha fiúkkal mennék sétálni. Illetve én max 1-gyel akarnék. Azt mondja, hogy neki ez rosszul esne, nem akarná hogy lemenjek velük mert félt.
Már próbáltam vele beszélni erről, nem volt nyitott semmire. Viszont én meg nagyon hiányolom a barátaim társaságát (kicsi a baráti köröm, kb 3-4 lányban bízok meg, és szintén ennyi fiú barátom van). Nem akarom elveszteni a barátom, de sétálni is akarok másokkal. Okot nem adtam neki, hogy azt higgye megcsaltam/-nám, engem nem is zavar ha elmegy pl. Buliba.
Mit tegyek? Ez nektek hogy esne?
Ha ennyire nem bízik benned, a szakítás a megoldás....
Ez már kicsit túl mutat a féltékenységen..... Jogod van azzal találkozni, akivel akarsz.
Nekem az is szörnyen esne, ha a barátnőmet korlátozni akarnám....nem még megtenni...
Találsz majd olyan fiút, aki nem akar ennyire korlátozni. Hidd el.
#8: Igen, milyen remek javaslat....
Nyugodtan hanyagolja a barátai egy részét, csak azért, mert fiúk és ezt egy kapcsolatra meg nem érett srác nem tudja elfogadni (Y) .
Bravó!
Szerintem ne áldozd be a barátaidat egy fiúért, az butaság lenne. Próbálj beszélni vele, kérdezd meg miért nem bízik benned annyira, hogy mászkálhass néha más srácokkal is stb.
De azt nem ajánlom, hogy csak miatta mondj le a barátaidról ha esetleg semmi esetre sem lenne hajlandó belemenni ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!