Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok, vélemények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, vélemények?

Figyelt kérdés
Minden szép és jó volt. Kijöttünk elég jól, mindig írt ha tudott. 3 hete voltunk együtt. Még egyik nap felhívott, beszélgettünk... S azután már nem került elő. Vártam egy két napig, ráírtam... Azt mondta sok a dolga... Még vártam egy napot. Mondtam, hogy hívjon fel mikor ráér. Kaptam tőle egy üzenetet, hogy egész nap dolgozott most van cigi szünete. Nem tud felhívni. S ennyi. Másnap sem írt semmit... Nekem ez már túlzás volt, gondoltam, hogy baj van... S megírtam neki, h olcsó kifogásokkal ne álljon többé elő. Azt írta nekem, hogy ha hiszem ha nem nagyon sokat dolgozik, majd hozzátette, hogy felhív később ha még várok pár órát, de mikor megkérdeztem hogy még megéri nekem várnom, azt mondta, hogy nem. Megunt enegem?

2016. aug. 16. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ,CSAK DOLGOZIK! Pls -.-
2016. aug. 16. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a barátom dolgozókra tenyleg nagyon elfoglalt, akkor van hogy o sem ír órákig, es ha nem írnék neki lehet azokon a napokon nem is beszélgetnénk. Nem hiszem hogy 3 hét alatt megunt
2016. aug. 16. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
*dolgozik
2016. aug. 16. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, előzőek.

Ha valaki dolgozik,az eléggé elvonja a figyelmét más dolgokról. Még akkor is, ha az a barátnője

2016. aug. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!